Svedočenja pacijenata

Lečenje zavisnosti od buprenorfina

Lečenje je potpuno i ispravno, sve funkcioniše kako treba. Nemam više želju za korišćenjem buprenorfina, takođe mi je puno pomogao ibogain u mom lečenju.

Lečenje zavisnosti od metadona

I molim sve one koji dobro stoje finansijski da dodju ovde, molim sve narkomane, bilo šta da uzimaju, dodjite, ovde je super. Izadješ kao da si ponovo rodjen. Dodjite kod Dr Vorobjeva, bićete bolje.

Lečenje zavisnosti od droge

I molim sve one koji dobro stoje finansijski da dodju ovde, molim sve narkomane, bilo šta da uzimaju, dodjite, ovde je super. Izadješ kao da si ponovo rodjen. Dodjite kod Dr Vorobjeva, bićete bolje.

Alkoholizam - pacijent iz Slovenije

Kako ste saznali za našu kliniku? Rekla mi je prijateljica, kada je bila pre tri godine. Bila je veoma uspešna i još uvek apstinira, ne pije i nema želje za alkoholom. Da li si zadovoljna rezultatima? Veoma. Ni nemam želje za alkoholom, a inače sam dobrog raspoloženja.

Ispovest majke izlecenog tabletomana

Ja sam prezadovoljna njegovim lečenjem, metodama koje se ovde koriste i ako neko ima problem kao što smo mi imali, da se javi na ovu kliniku i sigurno će biti izlečen.

Zavisnost od tableta za spavanje

To lečenje ovde u klinici je trajalo 14 dana, vrlo uspešno, da sam se ja skinuo skroz sa tih tableta. Zahvaljujući doktoru Alekseju i naravno svim radnicima što rade u klinici, sam uspeo da se skinem sa zolpidema skroz. Bilo je mnogo teško, bilo je mnogo naporno, ali uspešno.

Imao sam jak problem sa Zolpidemom, alkoholom i kokainom

Znači ova klinika mi je jako, jako, jako pomogla. Ne pada mi više na pamet da se kockam, drogiram, pijem ili bilo koju drugu tabletu više da uzimam, osim terapija što su mi ovde određene. Znači, klinika je fenomenalna, preporučujem svakome ko ima ikakav problem. Dođite ovamo, lečite se, biće vam 100 puta bolje.

Drogirala sam se od 14 godina spidom, metadonom, benzodiazepinima

Dobar dan! Ovde sam u klinici “Dr Vorobjev” po četvrti put. Pomogli su mi puno prvi put, ali sam se vratila jako brzo ponovo i ponovo, ali zadnji put je uspelo, znači pre tri godine, ostavila sam sve, prestala sam da pušim cigarete, bilo je jako dobro.

Imao sam problem sa kockom 7 godina

Imam 26 godina, imam problem sa kockom 7 godina. Čuo sam za kliniku Vorobjev, došao sam ovde 11. maja. Problem sam imao sa automatima i sa ruletom elektronskim.

Ispovest majke izlecenog kockara

Kada smo došli na kliniku, primljeni smo izuzetno, on je sam zadovoljan. Sam je rekao da je prošlo lečenje bilo samo gubljenje vremena, on je sam sve prihvatio. Da on nije prihvatio da dođe da se leči, i odlučio da se reši svega toga, jer želi da bude normalan…

Bivši zavisnik od heroina i metadona

Zdravo. Počelo je to osamdesetih godina, tada sam probao prvi put drogu, razne tablete, i 1989. sam već prešao na heroin. Moji roditelji su se rastali, i tada sam počeo i uzimati, i praktično sam bio ovisnik od heroina.

Drogirao sam se 17 godina heroinom, metadonom i marihuanom

Osećam se veoma dobro, već sam završio tretman u klinici, upravo danas, i vedar i čio se spremam da idem kući. Ako imate bilo kakav problem, ja bih vam zaista, ali zaista, punog srca preporučio ovu kliniku, jer će vam pomoći. Daće vam vetar u leđa, vrlo dobar, i vrlo dobru poziciju da ostanete čisti i zdravi, nadam se kao i ja.

Lecenje od substitola iskustvo pacijenta

Da li smatraš da ti je mentalna procedura pomogla? Mentalna procedura mi je pomogla dosta. Ja sam se osećao kao da me je neko zakopao.

Lečenje zavisnosti od narkomanije

Ćao, prvo moje lečenje. Prvo sam počeo sa lakšim drogama, sa travom. Posle nekog vremena, nekoliko godina je prošlo, počeo sam da se drogiram, bio sam na heroinu. Negde od 2001. godine, počeo sam da se drogiram heroinom, možda i 2002. otprilike, tako nešto.

Lecenje narkomanije i borba sa bolescu zavisnosti

Zavisnik sam od 1998. godine, ali samo zavisnik od heroina, što broji ukupno 13 godina. Probao sam na više načina da se lečim. Bio sam u Crnoj Reci godinu dana. Probao sam kod psihologa, doktora, da se lečim. Nije mi se svideo njihov način edukacije, suviše jednostavno su pokušavali da objasne tako težak problem.

Zavisnost od tableta - tabletomanija

Dobar dan, ja sam se lečio na klinici Dr Vorobjev. Pio sam bezodiazepine 6 godina, po 20, 30 komada dnevno. Oni su mi upopastili porodicu, mene samog. Počeo sam zbog toga da se kockam, da pijem. Pokušao sam sam da se skinem sa tih lekova, međutim nisam uspeo.

Godinu dana nakon izlecenja pacijenta od zavisnosti od alkohola

Počeo sam da konzumiram alkohol, imao probleme sa tim, sa svojih 18, možda i manje, sa 16 godina. Tada sam počeo i da veće količnine konzumiram. Posle toga, kada sam došao iz vojske, sam se oženio, stekao porodicu i decu, sve ostalo. Tada sam počeo baš mnogo da pijem, i to sve u neograničenim količinama.

Skidanje sa heroina i lecenje zavisnosti od narkotika

Kad sam izašao, kao da sam se ponovo rodio, ali sam bio preterano euforičan povodom svega toga. Imao sam utisak kao da mi je neko posle 10 godina nošenja teškog kamena na leđima skinuo teret. Kako vreme prolazi, sve sam sigurniji da neću ponoviti istu grešku.

Godinu dana nakon lecenja zavisnosti od tableta, marihuane i heroina

Prošlo je više od godinu dana od kad ne uzimam nikakve supstance. Za sve to vreme, shvatio sam da život sa drogom jednostavno ne postoji. Ovo je jedina klinika na svetu gde je stvarno 100% zagarantovano uspešno lečenje.

Zavisnost od alkohola i tabletomanija

Kako se osećaš, i da li si zadovoljan? Super, zadovoljan sam mnogo. Vidim rezultate, a i svi vide kad me pogledaju, kakav sam došao a kakav odlazim.

Ispovest roditelja

Ako imate nekoga u svojoj porodici da je ovisnik, pa čak iako je na početku ili u nekoj dubljoj fazi, ja vam preporučujem kliniku Dr Vorobjev ovde u Beogradu.

Imala sam jako izraženu zavisnost od kreka i heroina

Pre nego što sam došla na kliniku, kliniku Dr Vorobjev, moj najveći strah su bili simptomi krize, jer verujte mi, to je pakao na zemlji. Na kraju sam ostala apsolutno šokirana koliko je lagan bio ovaj prelaz, nisam osećala ni malo bola. Osećala sam se kao da sam prespavala 12 sati, to je bilo sjajno.

Imao sam problem sa heroinom i metadonom

Imam 27 godina, dolazim iz Njujorka. Imao sam problem sa zavisnošću od heroina i metadona. Odlučio sam da dođem u Srbiju da se skinem sa tim narkotika. Došao sam u Dr Vorobjev, to je centar za detoksifikaciju. Bio sam ovde 3 nedelje, a moja iskustva su bila više nego dobra.

Čist sam 13 meseci i ne drogiram se

Imam 24 godine, rođen sam i odrastao u Bruklinu, Njujork. Imao sam problem sa zavisnošću od metadona, heroina i kokaina. Bio sam ovde prošlog oktobra, osećao sam se… nisam se dobro osećao. Sada sam čist 13 meseci i ne koristim više nikakve narkotike.

Nisam mogao da zamislim svoj život bez droge

Pre nego što sam došao ovde, bio sam u izuzetno lošem stanju. Doživeo sam kliničku smrt tri puta, umalo sam nekoliko puta zaista i umro zbog ovih narkotika. Uništio sam svoju porodicu, sve oko sebe, izgubio prijatelje i sve što mi je do tada donosilo radost.

Bio sam 3 godine zavisnik od fentanila

Imam 28 godina, dolazim iz Kanade, iz mesta oko 100km udaljenog od Toronta. Bio sam zavisan od fentanila oko 3 godine, a povrh toga sam uzimao i 45mg metadona, u trenutku kada sam tek došao u kliniku.

22 godine sam koristio heroin i krek

Sveukupno, koristila sam heroin, a u poslednje 3 godine više krek, tokom 22 godine. Primila sam 27 rehabilitacionih terapija, imala 27 detoksifikacija, ali mi je ova koju sam doživela u klinici Dr Vorobjev bila najbolje iskustvo, zbog upotrebe ibogaina.

7 godina sam bio zavisnik od opijata

U toku poslednje godine, počeo sam da intravenozno unosim opijate i kokain, što je bio ogroman problem. Sagorelost i zavisnost od droge su bili paralelni problemi. Zadovoljan sam što sam ovde, i što sam izlečen.

Imao sam problema sa heroinom koji sam uzimao intravenozno

Moje mišljenje o tretmanu koji sam ovde dobio je da je sve bilo jako profesionalno odrađeno. Svi zaposleni su izuzetno dobro obučeni, znaju šta rade, i uvek su tu da vam pomognu. To je najbitnije, tu su da vam pomognu da se vratite na pravi put i nastavite sa svojim životom.

Bili smo na heroinu i metadonu poslednje 22 godine

Mi smo, kao par, na heroinu i metadonu bili poslednje 22 godine. Nakon što smo izgubili našu ćerku ove godine, odlučili smo da nađemo mesto gde ćemo moći da se izlečimo od naše zavisnosti. Prvo mesto koje smo našli kada smo gledali na internetu u Engleskoj je bila klinika Dr Vorobjev.

Bio sam heroinski zavisnik 10 godina

Ova klinika je jako, jako dobra. Osoblje je izuzetno. Bez obzira na doba dana i noći kada sam imao problem, bilo to jedan, dva ili tri ujutru, oni su mi pomogli.

Bio sam heroinu poslednjih 17 godina

Imam 53 godine, upravo sam došao na kliniku. Heroin sam koristio od svoje petneste godine a na kreku sam poslednjih 17 godina. Mnogo puta sam pokušao da prođem kroz detoksifikaciju, ali bih se uvek vraćao na staro.

Ideja bezbolne detoksikacije je apsolutno fantastična

Prvi put sam našao kliniku Dr Vorobjev preko interneta. Pre toga sam probao brojne druge situacije i metode kako bih pokušao da iskontrolišem svoju zavisnost od opijata, ali bez uspeha. Engleski sistem ne funkcioniše, oni vam samo daju metadon, još subuteksa, još metadona, pa opet subuteks…

Koristim heroin već 22 godine, kao i kokain, hašiš, acid i eskstazi

Zdravo, ovo je samo kratka poruka svima koji imaju nekoga iz porodice ko pati od bilo kakve vrste zavisnosti. Posetio sam mnoge centre za odvikavanje širom sveta i probao mnogo različitih terapija. Ovu kliniku bih preporučio svima koji imaju nekoga kome treba pomoć.

Proces lečenja zavisnosti od heroina ibogainom

Ja se zovem Paolo, dolazim iz Italije. Prvi put sam došao ovde zbog detoksifikacije sa heroina. Po drugi put, nakon dva meseca, bio sam ovde kako bi mi ugradili implant naltreksona, a sada sam ovde po treći put, kako bih dobio tretman Ibogainom…

Kako pobediti zavisnost od opijata

Za kliniku sam saznao pretražujući internet. Nedavno je trebalo da putujem u Australiju da uradim sličan alternativni detoks tamo ali to se nije desilo tako da sam sačuvao dovoljno novca da dođem u Srbiju čak iz Novog Zelanda.

Bio sam zavisnik od heroina

Kako se osećate sada, nakon tretmana? Osećam se normalno. Kako se ovaj tretman razlikuje od drugih koje ste do tada iskusili? Jako se razlikuje.

Bio sam zavisnik od alkohola

Zdravo svima, ja dolazim iz Londona, Velike Britanije. Imam 34 godine, i bio sam zavisan od alkohola. Pio sam poslednjih 9 godina.

Nakon 20 godina oslobođen zavisnosti od heroina

Tretman je bio fantastičan, ljudi su bili fantastični, uključujući i sestre, doktore, svi su bili od velike pomoći. Kad god bi nastali neki problemi, dovoljno je bilo samo da im se obratite i oni bi odmah reagovali. Zahvaljujem im se na tome.

Bila sam na drogama 10 godina, heroin i krek kokain

Tokom mog boravka ovde, medicinske sestre i doktori su bili od ogromne pomoći, i uvek su mi pružali sve što mi je bilo potrebno. Uvek su bili prisutni i voljni da pomognu, i zaista bih ih svakome preporučio. Ukoliko bih morao, uvek bih odabrao da se ponovo vratim ovde.

29 godina sa 9-godišnjom istorijom zavisnosti od opijata

Zdravo, ja dolazim iz Velike Britanije, imam 29 godina, a 9 godina sam bio zavisnik od opiata, ponajviše heroina. Tokom tih 9 godina, imao sam i periode apstinencije, kao i nekoliko neuspelih pokušaja odvikavanja po klinikama za detoksifikaciju u Velikoj Britaniji.

Godinu dana sam imala problem sa heroinom

Dolazim iz Italije i imala sam problem sa heroinom. Šta ste očekivali od lečenja? Od lečenja sam očekivala da izađem čista, kakva zapravo i izlazim.

Imao sam problem sa heroinom više od 10 godina

Ćao. Dolazim iz Italije. Stigao sam ovde jer mi je jedan prijatelj slučajno ispričao o lečenju ibogainom. Nažalost, ja sam zavisnik od heroina i pretražujući po internetu naišao sam na ovu kliniku.

Zavisnost od oksikodona

Zbog čega si došao na lečenje ovde na našu kliniku? Zbog skidanja sa oksikodona. Kako ti se čini naša klinika? Veoma dobra.

Rezultati lečenja narkomanije i alkoholizma

Imam 47 godina. Dolazim sa juga Italije, tačnije iz Napulja, i imam 47 godina. Imala sam desetak godina probleme sa korišćenjem narkotika i alkohola.

Izlečeni narkoman nakon 25 godina upotrebe droge

Ćao. Imam 38 godina. Počela sam da koristim drogu kada sam imala 13. Za ovu kliniku sam saznala preko interneta. Provela sam ovde 28 dana svog života.

Kontrola izlecenog zavisnika nakon 3 meseca

Da. Nedostajao mi je ovakav život u ovih šest godina, nedostajao mi je. I konačno sam mu se vratila.

Imao sam problema sa heroinom

Dolazim iz Italije i imao sam problem sa heroinom. Pušio sam ga godinu i po dana i polako sam shvatao da moj život počinje da liči kavez.

Brza detoksikacija od heroina i metadona

Pa, došao sam pre petnaest dana i bilo mi je dobro. Bilo je malo teško skinuti se sa metadona nakon dve godine uzimanja. Naime, još uvek osećam poneki simptom apstinencijalne krize, ali, sve u svemu, ne mogu da verujem da više ne uzimam metadon.

13 godina sam heroinski zavisnik

Dobar dan. Ja i moja supruga smo Bugari. Zavisan sam od heroina od moje 14. godine. Sada imam 27 godina i zahvaljujući velikom trudu moje žene pronašli smo kliniku na internetu.

Lečenje bezbolne heroinske zavisnosti

Imao sam problem sa heroinom. Pokušao sam mnogo puta da prestanem sâm, ali nikada nisam uspeo u tome.

Lečenje zavisnosti od metadona

Počeo sam sa hašišom, marihuanom, zatim su usledili kokain, ekstazi, trip, LCD, onda sam prešao na heroin, a sa heroina na metadon. Praktično sam sve uzimao.

Lečenje zavisnosti od heroina i kokaina

Probala sam na drugim mestima, na drugim klinikama, razne vreste lečenja, ali su bile, da tako kažem, nisu uspele da me dovedu do toga da u potpunosti prestanem jer se nikad nisam zaista zagledala u sebe samu.

Lečenje heroinskih zavisnika

Koristila sam heroin i metadon. Više puta sam se vraćala drogi i došla sam na ovu kliniku kako bih uradila detoksikaciju…

Ispovest majke od heroinskog zavisnika

Dobar dan svima. Ja sam mama jednog dečaka iz Italije, Italijana, i ovde sam dovela sina zato što je koristio drogu: kokain, heroin, krek i bio je, istina je, na kraju svog života.

Zbog droge sam izgubio posao

Koristio sam drogu više od petnaest godina. Krek, kokain, heroin. Zbog droge sam izgubio posao, izgubio sam devojku, izgubio sam deset kilograma, bio sam dobro, potom sam bio loše…

Brza detoksikacija od heroina

Nakon 20 godina, ne znam šta mi je prošlo kroz glavu, sam prestao, uspeo sam da prestanem, sam, bez podrške, bez ikoga, bez ičega.

Nakon 3 meseca se vraćam da ugradim novi implant

Na ovu kliniku sam došao zbog problema sa kokainom, heroinom, metadonom i alkoholom. Od prvog dana sam zadovoljan.

Detoksikacija heroina sa ibogainom

Sve, sve sam probao da pokušam da prestanem da koristim heroin, ali, nažalost, u Italiji, sa lekovima koje koriste naši zdravstveni sistemi, ništa, ne postoji, ne postoji ništa što bi ti koristilo da ponovo postaneš čist.

Zavisnost od kokaina i heroina

Pa, počeo sam kad sam bio baš mali, kad sam bio dečkić, od petnaeste godine sam pušio marihuanu, uzimao Ekstazi, kiseline, itd.

Zavisnik od metadona

Ne znam od kada, kada sam počeo da se drogiram, ali sam pao u bezdan nakon smrti oca. Prošlo je dosta godina od tada.

Klinika za detoksikaciju od droge

Osoblje – neverovatno – nema takvog ni u švajcarskim hotelima sa 5 zvezdica, tamo su ljudi koji se zaista stave u tvoju kožu!

Skinula sam se sa metadona za 10 dana

Provela sam deset dana zaista bez bolova, bez krize, bez metadona koji je za mene otrov. Metadon je otrov.

Bezbolna detoksikacija od droge

Pre šest meseci sam došao ovde radi detoksikacije i od tada ništa nisam pipnuo. Već šest meseci sam čist.

Lečenje zavisnosti od heroina

Imam dvadesetdevet godina i na, koristim heroin od kada sam imao, faktički, sedamnaest godina… Heroin i kokain.

Lečenje sa ibogainom

Dakle, koristio sam je dvadeset godina skoro, počeo sam sa 18 godina a sada imam 36, počeo sam da prvo koristim ekstazi, pa kanabis, potom kokain, heroin, posle heroin i kokain zajedno, metadon i tako skoro 20 godina.

Zavisnost od alkohola i kokaina

Imao sam problema sa zavisnošću od alkohola i kokaina. Već sam bio na druge tri klinike ali bez rezultata.

Zavisnost od kokaina - Pacijent iz Italije

Imam 24 godine. Dolazim iz Italije. Počeo sam kada sam imao 16 godina krivicom prijatelja koji su mi dali da probam po prvi put u životu kokain i to mi se svidelo.

Zavisnost od benzodiazepina, lorazepama i zolpidema

Šta ti je pomoglo na ovoj klinici? Pomogao mi je upravo alternativni metod lečenja koji se ovde koristi sve u svemu. A u Italiji se ne koristi? Ne.

Zavisnost od kokaina i šiše

Raspitivali smo se kako se osloboditi zavisnosti od kokaina i od šiše, i tako smo videli sajt na Internetu, to jest sajt vaše klinike, koja ima odlične reference, stoga smo izabrali, ja i moja porodica da dođemo ovde.

Problem sa heroinom 15-16 godina

Imao sam problem sa heroinom sa apstinencijom već duže vreme. Problem traje već 15 -16 godina, dođe i prođe, ali ipak tu je ili bio je tu.

Zavisnost od benzodiazepina, alkohola i marihuane

Tretman je trajao 17 dana, radili su mi razne postupke kako za zavisnost od alkohola tako i za marihuanu i za benzodiazepine, potom farmakološku terapiju, psihološku terapiju, testiranje od strane lekara, davali su mi različite infuzije.

Zavisnost od metadona 300 mg dnevno

Drogiram se već 15 godina, stigao sam do nivoa da uzimam metadon metal, i to sam uzimao 300 mg na dan i jedino rešenje je bilo da se podvrgnem lečenju i da dođem na ovu kliniku.

Tretman ibogainom za lečenje psihičke zavisnosti

Pacijent je dosao u kliniku Dr Vorobjev iz Italije, kako bi izlecio svoju herionsku i kokainsku zavisnost. Prethodno je prosao lecenje u italijanskoj klinici Sert…

Detoksikacija od heroina

Dosla sam u ovu kliniku zasto sto je prethodni pokusaj u toj klinici bio neuspesan, ovde sam se odmah osetila dobro ovde su i osoblje i medicinske sestre, doktori, zaista neverovatni.

Metoda detoksikacije od heroina

Moj problem su bili heroin i metadon. Koristio sam visoke doze, 85mg metadona i oko 4 grama heroina.

Detoksifikacija od benzodiazepina

Pokušao sam da prestanem. Godinu dana od juna 2013 do juna 2014. Takođe sam išao kod psihologa. Ali to nije bilo moguće. Jer kad sam prestao sa uzimanjem tih supstanci.

Imao sam problem sa kokainom 5-10 grama

Imao sam problem sa kokainom, uzimao sam od 5 do 10 grama. Sve je zavislo od dana do dana. Za mene je to bio jako tezak period iz koga nisam mogao da izadjem…

Detoksikacija sa ibogainom

Došao sam ovde jer sam bio zavistan od kokaina i kreka i praktično moj život je bio rasturen, pao sam na dno, nisam više mogao da ustanem…

Anti-kokain vakcina

Dakle, bio sam zavistan od kokaina i alkohola dugo godina i tražeći na internet, otkrio sam ovu klniku i pre šest meseci sam se ovde lečio, dobio sam čak i vakcinu protiv kokaina…

Tretman za zavisnost od subuteksa

Bio sam zavistan od Subuteksa, od Buprenorfina, oko godinu i po dana. Nisam nikako mogao da ga spustim, da prestanem da ga uzimam.

Lečenje zavisnosti od alkohola - pacijent iz Nemačke

Razlika između lečenja ovde i drugih lečenja je, to što se ovde sprovodi detoksikacija na farmakološkoj bazi, da se radi o bezbolnoj detoksikaciji i da se vrše i psihičke konsultacije sa doktorima i psiholozima koje takođe smanjuju potrebu za supstancama.

Dobila je novu šansu nakon 17 godina upotrebe droge

Šta je bilo najvažnije tokom lečenja, koja procedura? Da, dobijala sam ksenon gas, bio je jako dobar za telo, za receptore. I Plazmafereza. Ali najvažnije i najbolje je svakako bio ibogain, on mi je mnogo pomogao.

Lečenje zavisnosti od opijata

Koja su bila tvoja očekivanja od lečenja na našoj klinici i u kojoj meri su ta očekivanja ispunjena? Da je bezbedno lečenje ibogainom, dakle sa sigurnošću da će se nadgledati srčana frekvencija, puls… U potpunosti.- Hvala.

Lečenje zavisnosti od heroina, kokaina i opijata

Dakle ljudi, ja bih preporučila svakome ko ima problem sa drogama, dođite na ovu kliniku, ovde ćete se odvići.

Već dve godine sam zavisnik od kokaina

Jednostavno je kao na filmu. Upoređenju sa klinikama u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, ovde je osam puta jeftinije nego u Nemačkoj. Mogu samo svakome da preporučim. Ja sam danas čist i ponosan sam na to.

Ovo je najbolja klinika u kojoj sam bio

Zaista sam vrlo zahvalan i ovo je najbolja klinika na kojoj sam do sada bio i bila je uspešna i sigurno će i ostati uspešna. Jos jednom hvala.

21 godinu koristim heroin, 1 do 2 grama dnevno

Lečenja su ovde mnogo bolje struktuirana, dakle ovde se obraća pažnja na najsitnije detalje, a to u Nemačkoj nije tako. Da li biste preporučili drugima našu kliniku? – Svakako, sto posto.

12 godina uzimanja droge, benzodiazepina i morfine

Dolazim iz Nemačke, iz Groanau u Vestfaliji. Od pre dvanaest godina uzimam droge, benzodiazepine i morfine. Odlučio sam se za lečenje ovde zato što sam u Nemačkoj imao svakakve pokušaje da se odviknem od droge.

Uspešno lečenje alkoholičara

Imam dvadeset godina, dolazim iz Beča i već oko godinu i po dana imam problem sa alkoholom. Nakon što se to ni posle prethodnog stacionarnog lečenja nije popravilo, moji roditelji su preko interneta pronašli ovu kliniku.

Zavisnik od heroina - bezbolna detoksikacija

Osoblje i sve, to je ovde baš super. Osećate se baš sigurno i zaštićeno i imate bezbolnu detoksikaciju koju inače ne biste imali… u Nemačkoj

Četvorogodišnja upotreba heroina

Sve je zadovoljavajuće. Moji planovi, da, apstinencija od droga. Dakle, da živim bez droga. Hvala puno.

Uzimao sam heroin pet godina

U potpunosti sam zadovoljan planovima, čak i bolje od očekivanog, a moji planovi su da idem kući, zatim počinjem ponovo da treniram, kao pre.

Iskustvo zavisnika od heroina

Pa, ja imam 37 godina i ne dolazim iz Srbije. O ovome sam saznala preko interneta. Tu ima dosta informacija i video snimaka, utisaka od drugih pacijenata koji su bili ovde i na osnovu toga sam se i prijavila ovde.

Lečenje alkohola i narkomanije

Odlučili smo se da dođemo ovamo jer drugu šansu nismo imali u Nemačkoj. Kada smo došli ovde, imali smo mnogo pitanja, sve je bilo potpuno nepoznato za nas, ali hvala Bogu, imaju savršene nemačke zastupnike, pomažu nam dvadesetičetiri sata i uvek su na vezi.

Lečenje zavisnosti od kokaina

Znači, dolazim iz Nemačke, oko 20 godina sam zavisnik od kokaina… bila. O klinici sam saznala preko interneta. Pre toga sam čula za Ibogain i preko tog pojma Ibogain sam naletela na vašu kliniku… i… da! Tako sam dospela ovde.

Postupak lečenja zavisnosti od heroina

Kako se osećaš nakon lečenja? Osećam se dobro. Osećam se oslobođeno. Koja su bila tvoja očekivanja od naše klinike i u kojoj meri su ona ispunjenja? Znači, moje očekivanje je bilo, da se rešim droge, da popravim svoj život, takoreći, kad sada izađe… 99%…

Lečenje zavisnosti od alkohola, heroina i kokaina

Terapija ibogainom je najbolje što mi se ikada desilo. Osećam se kao novorođenče. To je kao novi život. Ne želim više da konzumiram heroin, ni ostale droge. Znači, stvarno je to sredstvo koje puno pomaže.

Zavisnik od Promedola

Sve je proteklo pozitivno, nakon toga sam dobila terapiju protiv heroina, koja je kod mene sto posto delovala, koju svakome mogu da preporučim. Tada sam našla svoju najdublju unutrašnju tačku zadovoljstva i osmislila sam svoje planove za budućnost…

Detoksikacije od alkohola

Ovde sam sada jednu nedelju, zbog detoksikacije od alkohola sa infuzijom… injekcijom… znači, implant, danas sam to uradila i imala sam jaku reakciju i sigurno neću… pipnuti alkohol.

Heroinska zavisnost

Ne mogu da se požalim. Zaista je sve savršeno, sve savršeno. Sada se osećam veoma dobro i kada odem odavde, želim da ponovo radim, da se malo bavim sportom…

Zavisnost od polamidona

Dolazim iz Berlina i ovde sam na lečenju zbog L-Polamidon-a. Uzimala sam 5 ml, znači 30 mg L-Polamidon-a i 10 dana sam bila na detoksikaciji.

Zavisnost od morfina

Problem je bio što sam deset godina ubrizgavao morfijum. Razlog zašto sam se odlučio za ovu kliniku je taj što je tu za kratko vreme moguće odvikavanje…

Lečenje zavisnika od heroina

Pa, ja sam ovde zbog heroina, prvi put sam počela sa 12 godina. Posle toga, nakon pola godine, sam radila detoksikaciju. Posle toga sam bila čista 10 godina.

Lečenje zavisnosti od zolpidema

Dolazim iz Švajcarske i došao sam ovamo, na kliniku Dr. Vorobiev, da se lečim. Imam teške probleme sa alokoholom, kokainom, sa kockanjem i tabletama za spavanje Zolpidem.

Lečenje zavisnosti od heroina sa ibogainom

Moj život. Sa dvanaest sam počeo da pušim, da pijem, sa trinaest da duvam i onda je sve to tako išlo dalje. Sa četrnaest sam prvi put uzeo spid, ekstazi i LSD.

Zavisnost od tramadola

Došao sam ovde, na kliniku i u veoma kratkom roku sam se odvikao od leka zahvaljujući Dr Vorobjevu i sada sam čist i preporučujem svakome ko ima problem da se javi na kliniku Vorobjev u Beogradu i zaista je to odlična klinika i tim je senzacionalan i veoma su dobri lekari i…

Klinika za lečenje zavisnosti od substitola

Došla sam na kliniku iz tog razloga, jer sam preko deset godina svakog dana ubrizgavala Substidol. Po ceo dan sam samo spavala… ili manje-više prespavala sam. Prvi špric je bio već ujutru rano, drugi u podne, treći uveče.

Lečenje zavisnosti od kokaina - pacijent iz Nemačke

Odlučio sam se da prestanem sa drogama odnosno da potražim ovu kliniku jer sam u Nemačkoj već mnogo toga pokušao. Sa 15 godina razvoj, 3 terapije i tako dalje.

Lečenje zavisnosti od heroina - efekat Ibogaina

Počeo sam da uzimam droge kad sam imao 11 godina. I konzumirao sam prilično sve što može da se ima.

Zavisnost od alkohola

Došla sam ovde jer je to bila moja poslednja šansa. U Nemačkoj sam dvaput bila u klinici i nakon toga sam odmah podlegla zavisnosti. Ovde sam sad bila 9 dana i osećam se dobro.

Detoksikacija metadona pod anestezijom

Pa, mogu samo da preporučim savkome da dođe ovamo, da proba ovde da uradi odvikavanje, to je kompletno drugačije nego u Nemačkoj ili Austriji ili Švajcarskoj. Pokušajte, ako imate novac, isplati se u svakom slučaju, svaki cent vredi.

Zavisnot od metadona, heroina i kokaina

Zdravo, ja sam iz Švajcarske, imam 42 godine, sa 20 godina sam počeo da konzumiram kokain i heroin, do otprilike 33.-34. godine, dve godine Metadon, a ostatak Suboksone.

Zavisnot od heroina i kokaina

Pa, pre procedure, pre nego što sam došao ovde, bilo mi je prokleto loše, moram da kažem. Sada, nakon tri i po nedelje lečenja, kokain, heroin, meni je dobro.

Zavisnost od kokaina

Mom suprugu godinama nije bilo pomoći odvikavanjem u Nemačkoj i mi smo preko interneta i preko dobrog prijatelja, koji je takođe ovde lečen, došli do ove klinike i veoma, veoma smo zadovoljni lečenjem.

Zavisnost od alkoholizma

Pa, ja dolazim iz Švajcarske, iz Ciriha. Imam 33 godine. Slučajno sam od moje… od majke moje koleginice saznao za kliniku Dr Vorobiev i odlučio sam se da ovde radim odvikavanje od alkohola.

Lečenje zavisnosti od droge

Zdravo, odakle dolaziš? Iz Makedonije, živim u Švajcarskoj. Da li, molim te, možeš da nam kažeš koji je bio problem i zašto si se odlučio za ovu kliniku? Da, taj problem nemam od juče, već 15 godina.

Lečenje zavisnosti od droge, kanabisa i ekstazija

Za mene je lečenje bilo veoma uspešno, i za kokain je bilo veoma uspešno, procedura je sasvim drugačija nego u Švajcarskoj, sada nastavljam da idem u komunu, bilo je veoma uspešno, dopalo mi se.

Zavisnost od kokaina - pacijent iz Švajcarske

Dakle, imam 34 godine, iz Švajcarske sam, počeo sam sa 14 godina da uzimam drogu, jaku drogu, sve do 33 godina cele godine sam non stop uzimao samo kokain, do 10-15 g na dan, preporučujem svakom da ovde dođe…

Terapija ibogainom

Postao sam čist sa IBOGAIN terapijom, to znači da sam dva meseca bez bilo kakve droge, bez marihuane, a čist sam usled IBOGAIN terapije, pokušao sam da se oslobodim psihološke zavisnosti.

Zavisnost od benzodiazepina

Pre 2 godine sam počeo sa niskom dozom. 2 miligrama lonadecepana. To sam dugo vremena tako držao. A onda sam da… da tako kažem… izgubio kontrolu nad tim i konzumirao više.

Speed, kokain i opijati

Ispitivač: Zašto si se sada odlučila za lečenje? Pacijentkinja: Zbog mog sina i moje porodice, zbog moje majke, mog oca, moje sestre. Ispitivač: Dobro. Kako se sada osećaš? Pacijentkinja: Osećam se super, jako dobro.

Detoksikacija pod anestezijom - heroin i kokain

Moj problem postoji već nekoliko godina, zavisnost od heroina i kokaina, pojačavao sam tako što sam mešao supstance i poslednjih godinu i po dana to me je dovelo skoro do kolapsa kako fizički tako naravno i finansijski i sad je jednostavno trenutak da promenim svoj život.

Lečenje zavisnosti od tramadola

Kako se sada osećaš? Sada se osećam jako dobro. Uspeo sam da završim sa lečenjem, nisam više zavisan od tramadola i nemam fizičku krizu.

Bezbolno lečenje - pacijent iz Švajcarske

Na početku sam došla zbog svoje porodice da oni ne bi toliko patili. Ali, sada sam potpuno srećna, ovo je nabolja odluka koju sam mogla da donesem.

Lečenje narkomanije

Bila sam na klinici 6 nedelja i sad sam posle mesec dana došla ponovo na kontrolu. Svi ste mi nedostajali. Ovo je super klinika. Ja sam dobro.

Lečenje zavisnosti od heroina - pacijent iz Španije

Istina je da… svi koji mogu, koji imaju dovoljno novca da dođu ovamo, da dođu u ovu bolnicu, neka dođu.

Dvadeset godina sam bio zavisnik od alkohola

Iskreno bih vam preporučio da stanete na put vašim problemima sa alkoholom, da dođete u Srbiju u kliniku kako biste dobili ovaj tretman.

Prva kontrola nakon detoksikacije

U ovom momentu se osećam snažno, jer život posmatram na drugi način. Za mene, rekao sam to već i uvek ću ponavljati, ibogain je bio izuzetan.

Bio sam rob droge

Imam 35 godina i dolazim iz Ekvadora. Ispričaću Vam jednu priču, iz razloga što, bio sam rob droge, koristio sam ih četiri godine.

Imala sam problema sa heroinom i metadonom

Sada sam čista, nakon samo 15 dana su očistili moje telo od narkotika. Osećam se srećno, jer sam imala priliku da dođem ovde.

Kontrola nakon mesec dana od završetka tretmana

Za mene, osnovna stvar ovog tretmana koji sam primio je ta što sam pre ovoga tri puta bio na odvikavanju u mojoj zemlji i nikada nisam uspeo.

Imao je problem sa kokainom, koji je uzimao od 5 do 10g

Imao sam problem sa kokainom, uzimao sam od 5 do 10 grama. Sve je zavislo od dana do dana. Za mene je to bio jako tezak period iz koga nisam mogao da izadjem, dok jednog dana moja devojka Loredana nije nasla na internetu ovu kliniku…

Imao sam problema sa zavisnošću od alkohola i kokaina

Imao sam problema sa zavisnošću od alkohola i kokaina. Za ovu kliniku sam saznao preko interneta. Već sam bio na druge tri klinike ali bez rezultata.

Zavisnik od heroina i kokaina

Probala sam na drugim mestima, na drugim klinikama, razne vreste lečenja, ali su bile, da tako kažem, nisu uspele da me dovedu do toga da u potpunosti prestanem jer se nikad nisam zaista zagledala u sebe samu.

Bio sam zavisnik od heroina i metadona

Leče sve vrste zavisnosti, od kokaina, metadona, heroina, kocke, tableta, pilula, bilo koje psihoaktivne supstance a ne… u svakom slučaju zavisnike leče svim ovim vrstama terapije.

Uzimao sam heroin 30 godina

Sada se osećam tako dobro. Nisam se osećao ovoliko dobro barem trideset godina, jer sam toliko dugo konzumirao drogu, koristio sam heroin trideset godina.

20 godina sam bio zavisnik od kanabisa i kokaina

Podvrgao sam se tretmanu u trajanju od ukupno 19 dana kao i tretmanu ksenonom, gasom ksenonom koji se odigrava u drugoj zgradi koja je dosta luksuznija, rekao bih čak da je to VIP odeljenje za lečenje zavisnika ili ljudi koji koriste drogu.

Kokain detoks i ibogain

Drogiram se skoro osam godina, a sada prvi put prestajem. Pokušao sam da se lečim u Francuskoj, ali nije išlo. A ovde je uspelo kao od šale.

Novi život bez droge

Dolazim iz Francuske, a na heroinu sam osam godina. Pokušavala sam da se lečim u Francuskoj, ali bezuspešno, bila sam na lečenju metadonom i slično.

5 godina sam patila od depresije

Pet godina sam patila od depresije i napada panike. Terapija je bila teška, ali sam dobila dobre rezultate. Oslobodili su me benzodijazepina, a to je lek koji oštećuje mozak.

Spasio sam se od heroina i metadona

Heroin, kokain, LSD, ekstazi, ketamin, mnogo droge, ali glavna droga koje sam hteo da se rešim bili su heroin i metadon. Nikada nisam bio u drugim klinikama jer imam prijatelje koji su bili, ali nisu ništa time postigli. Ova klinika je izvrsna, svima je preporučujem.

Zavisnost od marihuane

Ovde sam zbog heroina, kokaina, marihuane. Drogiram se deset godina. Ovu kliniku sam našao preko interneta i ono što me je prilično zainteresovalo je različit pristup. Postupak je vrlo efikasan.

Lečenje zavisnosti od metadona i benzodiazepina

Znamo u čemu je bio problem, sada smo svesni svega. Veoma sam zadovoljan tretmanom. Ponovo sam povratio svoju mladost…

Moj problem je bio heroin, kokain i druge teške droge

Sve sam probao, a ovde sam došao kako bih se rešio svih tih problema koji su me mučili od mladosti. Ostao sam u šoku koliko sam napredovao u odnosu na stanje u kojem sam došao.

Uzimao sam heroin, 5g dnevno

Imam 28 godina. Ja dolazim iz Alžira. Počeo sam da uzimam drogu sa 16 godina, 2006. Koristio sam heroin. 5 grama na dan.

Heroin sam uzimao svaki dan

Imam trideset godina a drogu sam koristio više od 10 godina. Heroin sam uzimao svaki dan, pet i po godina, dakle, prošao sam kroz pakao sa istim.

Politoksikomanija - heroin, kokain, marihuana, sve

Imao sam velika očekivanja od tretmana ibogainom, očekivao sam odlične rezultate. Danas sam bio testiran, i zaista sam video efekte… Osećam se daleko bezbednije.

20 godina sam bio zavisnik od kanabisa

Došao sam ovde jer sam bio zavistan od kanabisa poslednjih dvadeset godina, a tokom poslednjih nekoliko godina, pušio sam dvadeset, trideset, nekad čak i četrdeset džointa dnevno.

Osam godina sam uzimala kokain svaki dan

Upoznala sam momka koji mi je dao kokain po prvi put, on nije bio zavisnik, ali me je naterao da probam. Potpuno sam se navukla… Osam godina sam uzimala 3, 4, ili 5 grama kokaina svaki dan.

Detoksikacija od subuteksa

Dobar dan. Nalazimo se na klinici za detoksikaciju. Došli zbog lečenja suboteksom. Patimo već 12 godina. Bio je na mnogim klinikama, ali nije uspelo.

Bio sam zavisnik 8 godina

Dobar dan, ja dolazim iz Francuske. Bio sam zavisnik 8 godina. Za bolnicu sam saznao preko priče jednog kolege koji mi je savetovao da dođem ovde.

Klinika za detoksikaciju od droge

Klinika je upravo predlagala tretman koji je zabranjen u Francuskoj i koji se zove ibogain i koji mi je pomogao da se iz ovog iščupam…

Kodein kao droga

Ja dolazim iz Belgije, dakle evo, moj problem lično je bio kodein, dakle mm… bio sam zavisan od te supstance, otkrio sam kliniku doktora Vorobjeva preko interneta.

Problem predoziranja oksikodonom i morfinom

Vrlo sam zadovoljan ovom klinikom, koja je uspela, u kojoj sam postigao svoj cilj, što će reći – potpuno sam čist posle dve nedelje, dve nedelje tretmana.

Koristio sam heroin, metadon i subuteks

Koristio sam heroin, metadon, subuteks, praktično sve što se na tržištu moglo naći kao droga… teška droga. Eto, uspeo sam vrlo lako i brzo da prestanem, otkrivši kliniku Doktora Vorobjeva.

15 godina sam koristio metadon

Zavisnik sam od metadona 15 godina… Želim da preporučim kliniku naročito onima koji su na metadonu dugo.

Ne mogu da verujem da sam sto posto čist

Drogiram se već petnaest godina, probao sam mnoge stvari da prestanem, nisam uspeo i konačno, na kraju sam pokušao da dođem ovde, jako sam se plašio, ali na kraju, ova ovde klinika je „ best of the best”, najbolja klinika na svetu.

Mislila sam da se nikada neću rešiti metadona i heroina

Ja sam Francuskinja, došla sam ovde zbog heroina i metadona. Počela sam da ih koristim sa dvadeset godina, sada ima trideset pet.

Koristim kanabis već 12 godina

Ja dolazim iz Alžira, imam dvadeset sedam, dvadeset osam godina. Dvanaest godina uzimam kanabis i sad sam došao na ovu kliniku.