Mediji o nama

NEW YORK

ZLATNA NAGRADA - NEW YORK

aleksej nagrada

Čestitam na osvajanju međunarodne nagrade za kvalitetu u svojoj zlatnoj kategoriji. Zadovoljstvo mi je i čast što ste ovde gospodine Aleksej. Može li nam ispričati malo o Dr Vorobjev klinici: Što je to, šta je početak klinike i kako se razvila u ono što je sada.

PRESS CENTAR UNS-A

OTVORENA S.O.S. LINIJA

tv kopernikus

Otvorena je S.O.S. linija pri Specijalnoj bolnici za lečenje bolesti zavisnosti „Dr Vorobjev“ koja će raditi 24h. Kompletan video snimak okruglog stola pod nazivom „Suicid i bolesti zavisnosti kod školske omladine“ možete pogledati u nastavku:

BMT

IZABERI SLOBODU

izaberi slobodu

Narkomanija Dr Vorobjev

RTS

MATICNE CELIJE

maticne celje

Voditeljka: Poslednjih godina naučnici i lekari sve više koriste potencijal koji upravo matične ćelije nude u lečenju brojnih bolesti i stanja. Da pogledamo prilog, a onda najavljujemo današnjeg gosta.

ELIKSIR PLUS

ELIKSIR PLUS

eliksir

Bolesti zavisnosti. Specijalna ruska bolnica za lečenje bolesti zavisnosti “Dr Vorobjev“.

HAPPY TV

PROBLEM ZAVISNOSTI U SRBIJI. SEDATIVI, ALKOHOLIZAM, DROGA.

happy tv

Gostvanje ruskog doktora na Happy TV. Razgovor na temu da li je zavisnost porok ili nije porok, ko ima sklonost ka tom problemu, kakva postoje rešenja, da li postoji trajno rešenje, šta pruža ruska medicina? Problem zavisnosti u Srbiji. Sedativi, alkoholizam, droga.

TV PINK

TV PINK GOSTOVANJE

tv pink

Voditeljka: I ne postoji zemlja u svetu koja nema bolesnih od različitih oblika zavisnosti. E sada, da li u metodama lečenja ima pomaka, o tome ćemo između ostalog ovog jutra razgovarati sa doktorom Igorom Boljbuhom. On je direktor Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti „Dr Vorobjev“. Doktore, dobro jutro i dobrodošli.

ALO NOVINE

TRI NAČINA DA SEBI UPROPASTITE ŽIVOT

reklama

U poslednje vreme sve više ljudi se susreće sa bolestima poput kocke, alkoholizma i narkomanije. Ako je nekom od vaših poznanika potrebna pomoć, potražite je na klinici doktora Vorobjeva.