Izjava o ograničenju odgovornosti

Svedočenja pacijenata koja se pojavljuju na ovom sajtu su dobijena kao tekst, audio ili video snimak. Ona su lična iskustva koja su odraz stvarnog iskustva onih koji su koristili naše usluge na neki način. Međutim, ona su individualni rezultati i stoga variraju. Mi ne tvrdimo da su to zagarantovani rezultati koje će klijenti generalno postići. Svedočenja ne predstavljaju nužno sve one koji će koristiti naše proizvode i/ili usluge. Prikazana svedočenja (tekst, audio i/ili video snimak) su doslovna izuzev ispravke gramatičkih grešaka ili grešaka u kucanju. Neka su skraćena. Klinika Dr. Vorobiev nije forum za svedočenja, ali pruža svedočenja kao sredstvo za klijente da podele svoja iskustva jednis drugima. Da bise sprečila zloupotreba,sva svedočenja se pojavljuju nakon što su pregledana od strane uprave klinike Dr. Vorobiev. Klinika Dr. Vorobiev ne deli mišljenja, stavove ili komentare o bilo kom svedočenju na ovom sajtu; ona su isključivo mišljenje recezenta.

Osim toga, ova svedočenja nisu namenjena da tvrde da se ovi proizvodi mogu koristiti kao lek ili za sprečavanje bilo koje bolesti.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.