OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA I POLITIKA POVRAĆAJA NOVCA

Medicinske informacije na internet stranici

Prikazane informacije ne služe za dijagnostifikovanje zdravstvenih problema ili kao zamena za stručnu medicinsku negu. Sav sadržaj, uključujući tekstove, grafičke prikaze, slike i informacije koje se nalaze na stranici ili su dostupne preko ove stranice su samo za potrebe opšteg informisanja. Cilj im je da predstave metode i procedure koje se koriste na klinici i da upoznaju posetioce sa sadržajima.

Savetovanje

Na ovoj stranici možete da stupite u kontakt sa specijalizovanim savetnicima putem telefona, elektronske pošte, itd. Savetovanje se ne naplaćuje.

Informacije dobijene od naših savetnika i lekara

Na stranici sa kontaktima nalaze se kontakt podaci naših savetnika. Validne su samo informacije koje dobijete od naših savetnika i lekara. Validne su samo informacije koje dobijete u pisanoj formi.

Cena i politika povraćaja novca

Dr. Vorobjev obezbeđuje individualno lečenje, pri čemu svaki tretman stvaramo i prilagođavamo za pojedinačnog pacijenta. Iz tog razloga, cena lečenja se može značajno razlikovati od slučaja do slučaja. Informacije o tačnoj ceni lečenja nisu objavljene na internet stranici i mogu se dobiti samo neposredno od savetnika ili lekara.