Svedočenja pacijenata Kokain

Koristim heroin već 22 godine, kao i kokain, hašiš, acid i eskstazi

Zdravo, ovo je samo kratka poruka svima koji imaju nekoga iz porodice ko pati od bilo kakve vrste zavisnosti. Posetio sam mnoge centre za odvikavanje širom sveta i probao mnogo različitih terapija. Ovu kliniku bih preporučio svima koji imaju nekoga kome treba pomoć.

Zbog droge sam izgubio posao

Koristio sam drogu više od petnaest godina. Krek, kokain, heroin. Zbog droge sam izgubio posao, izgubio sam devojku, izgubio sam deset kilograma, bio sam dobro, potom sam bio loše…

Nakon 3 meseca se vraćam da ugradim novi implant

Na ovu kliniku sam došao zbog problema sa kokainom, heroinom, metadonom i alkoholom. Od prvog dana sam zadovoljan.

Zavisnost od kokaina i heroina

Pa, počeo sam kad sam bio baš mali, kad sam bio dečkić, od petnaeste godine sam pušio marihuanu, uzimao Ekstazi, kiseline, itd.

Zavisnost od kokaina i šiše

Raspitivali smo se kako se osloboditi zavisnosti od kokaina i od šiše, i tako smo videli sajt na Internetu, to jest sajt vaše klinike, koja ima odlične reference, stoga smo izabrali, ja i moja porodica da dođemo ovde.

Imao sam problem sa kokainom 5-10 grama

Imao sam problem sa kokainom, uzimao sam od 5 do 10 grama. Sve je zavislo od dana do dana. Za mene je to bio jako tezak period iz koga nisam mogao da izadjem…

Detoksikacija sa ibogainom

Došao sam ovde jer sam bio zavistan od kokaina i kreka i praktično moj život je bio rasturen, pao sam na dno, nisam više mogao da ustanem…

Anti-kokain vakcina

Dakle, bio sam zavistan od kokaina i alkohola dugo godina i tražeći na internet, otkrio sam ovu klniku i pre šest meseci sam se ovde lečio, dobio sam čak i vakcinu protiv kokaina…

Već dve godine sam zavisnik od kokaina

Jednostavno je kao na filmu. Upoređenju sa klinikama u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, ovde je osam puta jeftinije nego u Nemačkoj. Mogu samo svakome da preporučim. Ja sam danas čist i ponosan sam na to.

Lečenje zavisnosti od kokaina

Znači, dolazim iz Nemačke, oko 20 godina sam zavisnik od kokaina… bila. O klinici sam saznala preko interneta. Pre toga sam čula za Ibogain i preko tog pojma Ibogain sam naletela na vašu kliniku… i… da! Tako sam dospela ovde.

Lečenje zavisnosti od kokaina - pacijent iz Nemačke

Odlučio sam se da prestanem sa drogama odnosno da potražim ovu kliniku jer sam u Nemačkoj već mnogo toga pokušao. Sa 15 godina razvoj, 3 terapije i tako dalje.

Zavisnost od kokaina

Mom suprugu godinama nije bilo pomoći odvikavanjem u Nemačkoj i mi smo preko interneta i preko dobrog prijatelja, koji je takođe ovde lečen, došli do ove klinike i veoma, veoma smo zadovoljni lečenjem.

Zavisnost od kokaina - pacijent iz Švajcarske

Dakle, imam 34 godine, iz Švajcarske sam, počeo sam sa 14 godina da uzimam drogu, jaku drogu, sve do 33 godina cele godine sam non stop uzimao samo kokain, do 10-15 g na dan, preporučujem svakom da ovde dođe…

Imao je problem sa kokainom, koji je uzimao od 5 do 10g

Imao sam problem sa kokainom, uzimao sam od 5 do 10 grama. Sve je zavislo od dana do dana. Za mene je to bio jako tezak period iz koga nisam mogao da izadjem, dok jednog dana moja devojka Loredana nije nasla na internetu ovu kliniku…

20 godina sam bio zavisnik od kanabisa i kokaina

Podvrgao sam se tretmanu u trajanju od ukupno 19 dana kao i tretmanu ksenonom, gasom ksenonom koji se odigrava u drugoj zgradi koja je dosta luksuznija, rekao bih čak da je to VIP odeljenje za lečenje zavisnika ili ljudi koji koriste drogu.

Kokain detoks i ibogain

Drogiram se skoro osam godina, a sada prvi put prestajem. Pokušao sam da se lečim u Francuskoj, ali nije išlo. A ovde je uspelo kao od šale.

Osam godina sam uzimala kokain svaki dan

Upoznala sam momka koji mi je dao kokain po prvi put, on nije bio zavisnik, ali me je naterao da probam. Potpuno sam se navukla… Osam godina sam uzimala 3, 4, ili 5 grama kokaina svaki dan.