Svedočenja pacijenata – Alkoholizam

Alkoholizam - pacijent iz Srbije

Želeo sam da se oslobodim od alkohola, a to sam i uspeo zahvaljujući klinici Dr Vorobjev.

Alkoholizam - pacijent iz Slovenije

Kako ste saznali za našu kliniku? Rekla mi je prijateljica, kada je bila pre tri godine. Bila je veoma uspešna i još uvek apstinira, ne pije i nema želje za alkoholom. Da li si zadovoljna rezultatima? Veoma. Ni nemam želje za alkoholom, a inače sam dobrog raspoloženja.

Imao sam jak problem sa Zolpidemom, alkoholom i kokainom

Znači ova klinika mi je jako, jako, jako pomogla. Ne pada mi više na pamet da se kockam, drogiram, pijem ili bilo koju drugu tabletu više da uzimam, osim terapija što su mi ovde određene. Znači, klinika je fenomenalna, preporučujem svakome ko ima ikakav problem. Dođite ovamo, lečite se, biće vam 100 puta bolje.

Godinu dana nakon izlecenja pacijenta od zavisnosti od alkohola

Počeo sam da konzumiram alkohol, imao probleme sa tim, sa svojih 18, možda i manje, sa 16 godina. Tada sam počeo i da veće količnine konzumiram. Posle toga, kada sam došao iz vojske, sam se oženio, stekao porodicu i decu, sve ostalo. Tada sam počeo baš mnogo da pijem, i to sve u neograničenim količinama.

Zavisnost od alkohola i tabletomanija

Kako se osećaš, i da li si zadovoljan? Super, zadovoljan sam mnogo. Vidim rezultate, a i svi vide kad me pogledaju, kakav sam došao a kakav odlazim.

Bio sam zavisnik od alkohola

Zdravo svima, ja dolazim iz Londona, Velike Britanije. Imam 34 godine, i bio sam zavisan od alkohola. Pio sam poslednjih 9 godina.

Rezultati lečenja narkomanije i alkoholizma

Imam 47 godina. Dolazim sa juga Italije, tačnije iz Napulja, i imam 47 godina. Imala sam desetak godina probleme sa korišćenjem narkotika i alkohola.

Zavisnost od alkohola i kokaina

Imao sam problema sa zavisnošću od alkohola i kokaina. Već sam bio na druge tri klinike ali bez rezultata.

Zavisnost od benzodiazepina, alkohola i marihuane

Tretman je trajao 17 dana, radili su mi razne postupke kako za zavisnost od alkohola tako i za marihuanu i za benzodiazepine, potom farmakološku terapiju, psihološku terapiju, testiranje od strane lekara, davali su mi različite infuzije.

Lečenje zavisnosti od alkohola - pacijent iz Nemačke

Razlika između lečenja ovde i drugih lečenja je, to što se ovde sprovodi detoksikacija na farmakološkoj bazi, da se radi o bezbolnoj detoksikaciji i da se vrše i psihičke konsultacije sa doktorima i psiholozima koje takođe smanjuju potrebu za supstancama.

Ovo je najbolja klinika u kojoj sam bio

Zaista sam vrlo zahvalan i ovo je najbolja klinika na kojoj sam do sada bio i bila je uspešna i sigurno će i ostati uspešna. Jos jednom hvala.

Uspešno lečenje alkoholičara

Imam dvadeset godina, dolazim iz Beča i već oko godinu i po dana imam problem sa alkoholom. Nakon što se to ni posle prethodnog stacionarnog lečenja nije popravilo, moji roditelji su preko interneta pronašli ovu kliniku.

Lečenje alkohola i narkomanije

Odlučili smo se da dođemo ovamo jer drugu šansu nismo imali u Nemačkoj. Kada smo došli ovde, imali smo mnogo pitanja, sve je bilo potpuno nepoznato za nas, ali hvala Bogu, imaju savršene nemačke zastupnike, pomažu nam dvadesetičetiri sata i uvek su na vezi.

Lečenje zavisnosti od alkohola, heroina i kokaina

Terapija ibogainom je najbolje što mi se ikada desilo. Osećam se kao novorođenče. To je kao novi život. Ne želim više da konzumiram heroin, ni ostale droge. Znači, stvarno je to sredstvo koje puno pomaže.

Detoksikacije od alkohola

Ovde sam sada jednu nedelju, zbog detoksikacije od alkohola sa infuzijom… injekcijom… znači, implant, danas sam to uradila i imala sam jaku reakciju i sigurno neću… pipnuti alkohol.

Zavisnost od alkohola

Došla sam ovde jer je to bila moja poslednja šansa. U Nemačkoj sam dvaput bila u klinici i nakon toga sam odmah podlegla zavisnosti. Ovde sam sad bila 9 dana i osećam se dobro.

Zavisnost od alkoholizma

Pa, ja dolazim iz Švajcarske, iz Ciriha. Imam 33 godine. Slučajno sam od moje… od majke moje koleginice saznao za kliniku Dr Vorobiev i odlučio sam se da ovde radim odvikavanje od alkohola.

Dvadeset godina sam bio zavisnik od alkohola

Iskreno bih vam preporučio da stanete na put vašim problemima sa alkoholom, da dođete u Srbiju u kliniku kako biste dobili ovaj tretman.

Imao sam problema sa zavisnošću od alkohola i kokaina

Imao sam problema sa zavisnošću od alkohola i kokaina. Za ovu kliniku sam saznao preko interneta. Već sam bio na druge tri klinike ali bez rezultata.