Svedočenja pacijenata – Tabletomanija

Lečenje zavisnosti od buprenorfina

Lečenje je potpuno i ispravno, sve funkcioniše kako treba. Nemam više želju za korišćenjem buprenorfina, takođe mi je puno pomogao ibogain u mom lečenju.

Ispovest majke izlecenog tabletomana

Ja sam prezadovoljna njegovim lečenjem, metodama koje se ovde koriste i ako neko ima problem kao što smo mi imali, da se javi na ovu kliniku i sigurno će biti izlečen.

Zavisnost od tableta za spavanje

To lečenje ovde u klinici je trajalo 14 dana, vrlo uspešno, da sam se ja skinuo skroz sa tih tableta. Zahvaljujući doktoru Alekseju i naravno svim radnicima što rade u klinici, sam uspeo da se skinem sa zolpidema skroz. Bilo je mnogo teško, bilo je mnogo naporno, ali uspešno.

Drogirala sam se od 14 godina spidom, metadonom, benzodiazepinima

Dobar dan! Ovde sam u klinici “Dr Vorobjev” po četvrti put. Pomogli su mi puno prvi put, ali sam se vratila jako brzo ponovo i ponovo, ali zadnji put je uspelo, znači pre tri godine, ostavila sam sve, prestala sam da pušim cigarete, bilo je jako dobro.

Lecenje od substitola iskustvo pacijenta

Da li smatraš da ti je mentalna procedura pomogla? Mentalna procedura mi je pomogla dosta. Ja sam se osećao kao da me je neko zakopao.

Zavisnost od tableta - tabletomanija

Dobar dan, ja sam se lečio na klinici Dr Vorobjev. Pio sam bezodiazepine 6 godina, po 20, 30 komada dnevno. Oni su mi upopastili porodicu, mene samog. Počeo sam zbog toga da se kockam, da pijem. Pokušao sam sam da se skinem sa tih lekova, međutim nisam uspeo.

Godinu dana nakon lecenja zavisnosti od tableta, marihuane i heroina

Prošlo je više od godinu dana od kad ne uzimam nikakve supstance. Za sve to vreme, shvatio sam da život sa drogom jednostavno ne postoji. Ovo je jedina klinika na svetu gde je stvarno 100% zagarantovano uspešno lečenje.

Zavisnost od benzodiazepina, lorazepama i zolpidema

Šta ti je pomoglo na ovoj klinici? Pomogao mi je upravo alternativni metod lečenja koji se ovde koristi sve u svemu. A u Italiji se ne koristi? Ne.

Zavisnost od benzodiazepina, alkohola i marihuane

Tretman je trajao 17 dana, radili su mi razne postupke kako za zavisnost od alkohola tako i za marihuanu i za benzodiazepine, potom farmakološku terapiju, psihološku terapiju, testiranje od strane lekara, davali su mi različite infuzije.

Detoksifikacija od benzodiazepina

Pokušao sam da prestanem. Godinu dana od juna 2013 do juna 2014. Takođe sam išao kod psihologa. Ali to nije bilo moguće. Jer kad sam prestao sa uzimanjem tih supstanci.

Tretman za zavisnost od subuteksa

Bio sam zavistan od Subuteksa, od Buprenorfina, oko godinu i po dana. Nisam nikako mogao da ga spustim, da prestanem da ga uzimam.

Lečenje zavisnosti od zolpidema

Dolazim iz Švajcarske i došao sam ovamo, na kliniku Dr. Vorobiev, da se lečim. Imam teške probleme sa alokoholom, kokainom, sa kockanjem i tabletama za spavanje Zolpidem.

Zavisnost od tramadola

Došao sam ovde, na kliniku i u veoma kratkom roku sam se odvikao od leka zahvaljujući Dr Vorobjevu i sada sam čist i preporučujem svakome ko ima problem da se javi na kliniku Vorobjev u Beogradu i zaista je to odlična klinika i tim je senzacionalan i veoma su dobri lekari i…

Zavisnost od benzodiazepina

Pre 2 godine sam počeo sa niskom dozom. 2 miligrama lonadecepana. To sam dugo vremena tako držao. A onda sam da… da tako kažem… izgubio kontrolu nad tim i konzumirao više.

Lečenje zavisnosti od tramadola

Kako se sada osećaš? Sada se osećam jako dobro. Uspeo sam da završim sa lečenjem, nisam više zavisan od tramadola i nemam fizičku krizu.

Lečenje zavisnosti od metadona i benzodiazepina

Znamo u čemu je bio problem, sada smo svesni svega. Veoma sam zadovoljan tretmanom. Ponovo sam povratio svoju mladost…