Više nećete imati želju za korišćenjem heroina

BIĆETE SPREMI DA ZAPOČNETE NOVI ŽIVOT

14-odnevni program lečenja zavisnosti od heroina,
+12 meseci naše podrške

VAŠE TELO ĆE BITI OČIŠĆENO OD HEROINA DOK SPAVATE

Medicinski izazvan san će Vam pomoći da se opustite tokom brze i bezbolne detoksifikacije. Već nakon prve terapije, svi simptomi krize će biti smanjeni za 90% ili potpuno nestati. Dok spavate, Vaše telo će upijati vitamine, aminokiseline, minerale i druge vitalne sastojke putem infuzije, pa ćete se probuditi bez bolova, nervoze, drhtavice, tremora, mučnine. I najgori deo će biti iza Vas.

NESTAĆE ZAVISNOST OD HEROINA

Kako nastavljate sa oporavkom, primetićete velika poboljšanja u kvalitetu sna , apetit će se vratiti, nećete više biti razdražljivi, agresivni i osetićete se snažnije. Nakon što se Vaš organizam oslobodi uticaja heroina, proizvodnja endorfina će se ponovo nastaviti, što će Vam omogućiti da uživate u svakodnevnim aktivnostima. Nećete više biti kao drugi heroinski zavisnici, osećaćete se normalno i opušteno.

necete imati zelju za koriscenjem heroina

FORMIRAĆETE NEGATIVAN ODNOS PREMA HEROINU

Heroinska zavisnost Vas više neće kontrolisati. Stvorićete ravnodušnost prema heroinu, nećete osetiti nedostatak, već ćete se osećati prijatno u sopstvenoj koži. Vaša ličnost će biti potpuno oporavljena. Odbacićete ovu pogubnu naviku i formiraćete zdrav sistem vrednosti.

IMPLANT-BLOKATOR GARANTUJE USPEH I NAKON NAPUŠTANJA KLINIKE

Ugradnjom implata, Vaše telo prestaje da reaguje na heroin. Ponovno korišćenje heroina će postati besmisleno. Ostaćete u stalnom kontaktu sa nama 12 meseci nakon otpuštanja, a mi ćemo Vam pružiti dodatnu podršku tokom perioda adaptacije.

BIĆETE SPREMNI DA ZAPOČNETE NOVI ŽIVOT

Lične i grupne terapije će Vam pomoći da bolje razumete uzrok Vaše potčinjenosti heroinu i da se izborite sa zavisnošću na podsvesnom nivou. Naučićete da se nosite sa problemima, napadima panike, poboljšaćete veštine komunikacije i razvićete sposobnost donošenja pravih odluka. Ponovo ćete zavoleti sebe. Poželećete da upoznate nove ljude i popravite odnose sa onima kojima ste naneli bol. Moći ćete da se vratite normalnom životu. Najvažnije od svega, bićete ponosni na čoveka kojeg vidite u ogledalu.

lecenje zavisnosti spremni za novi zivot

ZADOVOLJNE PORODICE

preporuka klinika
ruska klinika lecenje zavisnosti
alkoholizam lecenje bolinica
vorobjev alkoholizam
testimonial odvikavanje od alkohola
detoks alkohol ruska bolnica

LEČENJE PSIHIČKE ZAVISNOSTI

SPECIJALNE METODE KOJE GARANTUJU REZULTATE

Bezbolna detoksikacija
Plazmafereza – čišćenje krvi
Terapija ibogainom
Averzivna terapija

NET terapija
Informaciona terapija
Farmakološka terapija
Antirecidiv podrška 12 meseci

Kliknite za rezultate lečenja

ONI SU POBEDILI ZAVISNOST ZAJEDNO SA NAMA

Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od heroina

ČIŠĆENJE KRVI ZA 60 MINUTA

Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od heroina

Mediji o nama

vreme s
kocka droga alkohol
danas 15 jun 2011 dr vorobjev
zena i zdravlje
nove droge brze ubijaju dr vorobjev
rusi mu izbrisali secenje na heroin dr vorobjev

NEW YORK - USA - ZLATNA NAGRADA ZA KVALITET 2018

Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od heroina

Naši objekti su izgrađeni po najvišim standardima

Smatramo da naši klijenti zaslužuju najbolje moguće uslove, te smo izgradili modernu kliniku koja zadovoljava sve najnovije standarde. Svaka soba je opremljena televizorom, ima sopstveno kupatilo, a i besplatni internet je omogućen svim posetiocima. Slobodno kretanje kroz kliniku se podrazumeva, a obezbeđeni su i obroci iz naše kuhinje. Svima je omogućem pristup i dodatnim sadržajima poput bilijarskog stola, stonog tenisa, teretane i bioskopa.

  • Iskustvo – 23 godine prakse u lečenju zavisnosti, više od 24000 izlečenih pacijenata.
  • Kvalitet – Svakog meseca, 20 novih klijenata, ispriča svoje iskustvo nakon lečenja ispred kamere. Njihova svedočanstva možete pogledati u delu testimonijali.
  • Rezultati – Mi ne verujemo u supstitucionu terapiju. Svoje rezultate postižemo preko lečenja psihičke zavisnosti. Na tom polju smo jedinstveni, i ponosni smo dobitnici zlatne nagrade iz Njujorka 2018. godine, koja potvrđuje naš kvalitet.
  • Bezbolna metoda – Mi verujemo u brzu detoksikaciju koja čisti organizam u najkraćem mogućem roku. Isključivo koristimo metode bezbolne detoksikacije, a iskusno medicinsko osoblje je uvek prisutno kako bi svaka faza terapije prošla bez komplikacija.
objekti su izgrađeni po najvišim standardima
  • Dolazak na kliniku – Ukoliko dolazite iz inostranstva, naši vozači će Vas dočekati na aerodromu nakon dolaska. Naš tim će Vam obezbediti neophodnu pomoć tokom svakog koraka putovanja u smislu organizovanja leta, ukoliko bude potrebno povezivanje letova, kao i pružiti informacije o samom aerodromu. Obezbedićemo Vam pomoć i za dobijanje vize.
  • Vaš boravak na klinici i lečenje – Naš medicinski tim koji se sastoji od različitih stručnjaka (stručnjaci za zavisnost, anesteziolozi, psiholozi, psihijatri, internisti, medicinske sestre) i naše nemedicinsko osoblje (vozači, osoblje zaduženo za bezbednost, osoblje zaduženo za čišćenje, recepcioneri, kuhinjsko osoblje itd.) će voditi kompletnu brigu o Vama tokom Vašeg boravka.
  • Ispis – Kada protokoli lečenja i otpuštanja budu okončani, naši vozači će Vas odvesti na aerodrom, ukoliko to bude potrebno.

Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od heroina

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.