Rezultati lečenja narkomanije i alkoholizma

Zovem se ***. Imam 47 godina. Dolazim sa juga Italije, tačnije iz Napulja, i imam 47 godina.

Imala sam desetak godina probleme sa korišćenjem narkotika i alkohola. Bila sam u mnogim ustanovama, kako privatnim tako i državnim, dakle u klinikama, da bih probala da se očistim i izlečim, a u rehabilitacionim centrima provodila sam i do šest meseci, ali nikada nisam uspela da rešim problem, zato što, uprkos pomoći psihoterapije, nisam uspevala da pronađem u sebi snagu, mir i sposobnost da shvatim.

To sam uspela da pronađem jedino ovde na klinici Dr Vorobjev. Pre svega, terapija na bazi ibogaina, naravno ako postoji snažna motivacija u osnovi, postaje najbitniji elemenat, jer uspeva da preusmeri misli kroz jednu drugačiju obradu naših sećanja. Prema tome, to je potpuno napredna metodologija koju bih svima preporučila.

Pored ibogaina, na klinici Dr Vorobjev susrela sam se pre svega sa dobrim međuljudskim odnosima, profesionalnošću u svakom smislu, inovativnim metodama, mogućnošću da budemo podvrgnuti personalizovanim terapijama, praćeni 24 sata dnevno, uz određeni stepen bezbednosti, videonadzor.

Ako bih se ponekad zadržala nekoliko minuta duže u kupatilu, odmah bi neko došao da vidi da li sam dobro.

To kažem da biste shvatili da je reč o ustanovi koja zaista može da pomogne i da dovede do sigurnog rezultata i uspeha sve one koji su zaista rešili da promene život i samo im je potrebna pomoć.

Eto, ja mislim da je ovo najbolja moguća pomoć. Prvi put, posle mnogo godina i mnogo bezuspešnih pokušaja, uspela sam da razmišljam drugačije.

Hvala.

Hvala.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.