Lečenje bezbolne heroinske zavisnosti

Dobar dan.

Dobar dan.

Kako se zoveš?

***.

***, da li bi mogao da nam pričaš malo o tvom problemu, o problemu koji si imao sa drogom pre nego što si došao kod nas i kako to da si odlučio da dođeš u našu kliniku u Beograd?

Imao sam problem sa heroinom. Pokušao sam mnogo puta da prestanem sam, ali nikada nisam uspeo u tome. Onda mi je prijatelj rekao za jednu kliniku u Italiji koja je primenjivala istu vrstu terapije, samo što su – ne znam iz kog razloga – prestali da primaju pacijente na lečenje od heroina, već samo od kokaina. Nastavio sam da tražim na internetu drugo mesto kako bih se izlečio i evo stigao sam ovde. Ne mogu da verujem da započinjem novi život, da okrećem novi list…

To je lepo čuti. A kaži mi kako si se osećao ovde, da li su klinika i tretman odgovarali tvojim očekivanjima ili si se iznenadio?

Ne. Iznenađen sam u pozitivnom smislu, isključivo u pozitivnom. Iznenađen sam saosećanjem, ljubaznošću, pristupačnošću. Imaš sve što ti je potrebno.

Da li je lečenje bilo bolno?

Ne.Apsolutno ne. Ni bolno ni naporno. Ponekad kada se javi apstinentska kriza, ali to ne traje dugo jer ti odmah dođe medicinska sestra, u bilo koje doba dana ili noći, 24 sata dnevno, lekari su spremni da ti pomognu, prema tome ne osećaš bol.

Razumem. Ti si prošao kroz ultra brzu terapiju.

Da.

Ultra brzu detoksikaciju od heroina?

Da.

Kada ideš kući?

Mislim u nedelju.

U nedelju… Da li si stavio i implant?

Da, i implant. U nedelju zato što u petak dolazi moja devojka.

Sjajno! I kakvi su vam sada planovi za budućnost, sada kada si čist?

Da se oženim!

Da se oženiš?

Da se oženim, to sigurno.

Baš lepo… Onda, čestitam i sve najbolje u životu!

Hvala.

Hvala.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.