Bivši zavisnik od heroina i metadona

Dobar dan! Ja sam došao u ovu kliniku da se lečim, pretežno sam hteo da se lečim od tableta, zato što sam imao jak problem sa zolpidemom. Puno sam ga pio, velike količine, između 50 i 100 tableta nekad na dan je znalo biti, mešao sam to sa alkoholom, mešao sam to sa kokainom, kockao sam se mnogo, puno… Te probleme sam probavao sam da rešim, probao sam da se skinem sa zolpidema, pa sam uvek manje dozirao, pa je ta borba sve vreme bila u meni, da li mogu da prestanem, da li ne mogu da prestanem i primetio sam da ne može, da nisam više mogao sam. Bio sam smršao jako, skoro 30kg sam bio smršao.

Promenio mi se kompletan život, nisam više imao kontakta ni puno sa porodicom, sa detetom, sa ženom… Sve mi se bilo izmenjalo, pa je onda majka moja čula o klinici ovoj ovde, pa su bili par meseci, probavali da me nagovore da dođem na lečenje. Da sam tada došao možda ne bi bio toliki efekat, zato što nisam bio 100% spreman na to. Tek kad sam bio baš odlučio da moram sada da se lečim, onda smo došli ovde. Utisak ove bolnice je… Na početku nisam znao šta me čeka. Mislio sam da će biti dosta jednostavnije, da će to lagano sve da prođe, da se neću toliko součiti sa problemima. Međutim, ovde su jako, jako radikalne metode, ali te metode pomažu 100%.

Znači ako se čovek opusti i ako pusti doktore da rade to što znaju da rade, pomoći će sigurno. Sigurno će pomoći to, tu nema priče, jer ja sam probao da se lečim u Švajcarskoj i to mi nije pomoglo zato što sam tamo isto bio naveo probleme, da imam problema sa zolpidemom i da imam problema sa alkoholom, ali oni to nisu gledali kao neki nenormalni problem. Pošto puno se meni izdešavalo zbog alkohola, a ovde su tek primetili kad sam došao na lečenje za tablete, primetili su da tu ima dosta, dosta više faktora. Tako da umesto nedelju-dve, koliko je trebalo da ostanem, ostao sam tri nedelje. Uradio sam sve procedure što sam morao ovde i danas mi je predzadnji dan, sutra idem kući i neverovatno koliko osoba može da se promeni za 180 stepeni. Znači ova klinika mi je jako, jako, jako pomogla.

Ne pada mi više na pamet da se kockam, drogiram, pijem ili bilo koju drugu tabletu više da uzimam, osim terapija što su mi ovde određene. Znači, klinika je fenomenalna, preporučujem svakome ko ima ikakav problem. Dođite ovamo, lečite se, biće vam 100 puta bolje.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.