29 godina sa 9-godišnjom istorijom zavisnosti od opijata

Zdravo, ja dolazim iz Velike Britanije, imam 29 godina, a 9 godina sam bio zavisnik od opiata, ponajviše heroina. Tokom tih 9 godina, imao sam i periode apstinencije, kao i nekoliko neuspelih pokušaja odvikavanja po klinikama za detoksifikaciju u Velikoj Britaniji. Svaki put bih se vraćao narkoticima posle nekog vremena. Istražio sam sve mogućnosti detoksifikacija i rehabilitacionih terapija, i zatim sam rešio da kontaktiram kliniku Dr Vorobjev, koja mi je pružila trenutnu brzu uslugu.

Nakon razgovora sa njima, putovao sam tri sata iz Velike Britanije avionom, a oni su me srdačno dočekali na aerodromu, i učinili da se osećam sigurno od početka. S obzirom na mojih 5 pređašnjih neuspelih pokušaja, ovoga puta zaista umem da prepoznam promene kod sebe. Nakon ove posete, postao sam druga osoba.

Celo osoblje je jako pažljivo, i ne mogu dovoljno da im se zahvalim na svoj pomoći koju su mi pružili. Radujem se svojoj čistoj budućnosti i cilj mi je da se vratim nazad stvarnom životu što pre.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.