22 godine sam koristio heroin i krek

Zdravo ljudi! Ja dolazim iz Londona, koristila sam narkotike 27 godina života, a tokom tog vremena, provela sam samo 5 godina čista. Jedina stvar koja me je motivisala tokom tih pet godina je bila smrt moje bake. To je predstavljao veliki šok, a sada, moja motivacija da ostanem čista su moje nećake, želim da ih vidim i da se igram sa njima.

Sveukupno, koristila sam heroin, a u poslednje 3 godine više krek, tokom 22 godine. Primila sam 27 rehabilitacionih terapija, imala 27 detoksifikacija, ali mi je ova koju sam doživela u klinici Dr Vorobjev bila najbolje iskustvo, zbog upotrebe ibogaina.

Takođe, i fizioterapije koje pružate su izvanredne. Kakve god probleme da imate, i kakve god misli da vas muče, samo popričajte s njima, i pružiće vam drugačiju perspektivu.

A ibogain zaista menja vaše stanje svesti. Podseća na LSD trip, ali se u toku ovog iskustva vaš mozak programira. Ako vam kažu „recite ne drogama“, kasnije će vam to postati automatska reakcija.

Nakon toga, i ugradnje implanta, bićete potpuno bezbedni.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.