Više nećete imati želju za kockanjem

BIĆETE SPREMI DA ZAPOČNETE NOVI ŽIVOT

14-odnevni program odvikavanja od kocke

NESTAĆE ZAVISNOST OD KOCKE

Odvikavanje od kocke često ume biti komplikovanije od lečenja zavisnosti kao što su narkomanija i alkoholizam. Mnogi kockari su potpuno svesni pogubnog uticaja ove opsesije, ali jednostavno nisu u stanju da prestanu. Potpuno ćemo ukloniti zavisnost od kocke i normalizovati vaše psihično stanje, otklanjajući sve tragove nervoze i razdražljivosti.

 • Nervoza
 • Iskušenje
 • Psihička zavisnost
 • Promena ličnosti
 • Vratićete poverenje bližnjih
nećete imati želju za kockanjem

FORMIRAĆETE NEGATIVAN ODNOS PREMA KOCKANJU

Lečenje od kocke će Vam doneti ličnu slobodu. Vaše opsesije će nestati, a nećete osetiti nedostatak, već će Vam biti prijatno u sopstvenoj koži. Razvićete odbojnost prema kockanju, loša sećanja će Vas sprečavati da se vratite starim navikama. Vaša ličnost će biti potpuno oporavljena i formiraćete zdrav sistem vrednosti.

BIĆETE SPREMNI DA ZAPOČNETE NOVI ŽIVOT

Lične i grupne terapije će Vam pomoći da bolje razumete uzrok Vaše potčinjenosti, i posledice kockanja će Vam biti jasnije nego ikad. Krenućete da se borite sa zavisnošću na podsvesnom nivou. Naučićete da se nosite sa problemima, napadima panike, poboljšaćete veštine komunikacije i razvićete sposobnost donošenja pravih odluka. Ponovo ćete zavoleti sebe. Poželećete da upoznate nove ljude i popravite odnose sa onima kojima ste naneli bol. Moći ćete da se vratite normalnom životu. Najvažnije od svega, bićete ponosni na čoveka kojeg vidite u ogledalu.

ZADOVOLJNE PORODICE

preporuka klinika
ruska klinika lecenje zavisnosti
alkoholizam lecenje bolinica
vorobjev alkoholizam
testimonial odvikavanje od alkohola
detoks alkohol ruska bolnica

LEČENJE PSIHIČKE ZAVISNOSTI

SPECIJALNE METODE KOJE GARANTUJU REZULTATE

Averzivna terapija
NET terapija
Informaciona terapija
Farmakološka terapija
Antirecidiv podrška 12 meseci

NEW YORK - USA - ZLATNA NAGRADA ZA KVALITET 2018

Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od kocke

  Mediji o nama

  vreme s
  kocka droga alkohol
  danas 15 jun 2011 dr vorobjev
  zena i zdravlje
  nove droge brze ubijaju dr vorobjev
  rusi mu izbrisali secenje na heroin dr vorobjev

  Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od kocke

   Naši objekti su izgrađeni po najvišim standardima

   Smatramo da naši klijenti zaslužuju najbolje moguće uslove, te smo izgradili modernu kliniku koja zadovoljava sve najnovije standarde. Svaka soba je opremljena televizorom, ima sopstveno kupatilo, a i besplatni internet je omogućen svim posetiocima. Slobodno kretanje kroz kliniku se podrazumeva, a obezbeđeni su i obroci iz naše kuhinje. Svima je omogućem pristup i dodatnim sadržajima poput bilijarskog stola, stonog tenisa, teretane i bioskopa.

   • Iskustvo – 23 godine prakse u lečenju zavisnosti, više od 24000 izlečenih pacijenata.
   • Kvalitet – Svakog meseca, 20 novih klijenata, ispriča svoje iskustvo nakon lečenja ispred kamere. Njihova svedočanstva možete pogledati u delu testimonijali.
   • Rezultati – Mi ne verujemo u supstitucionu terapiju. Svoje rezultate postižemo preko lečenja psihičke zavisnosti. Na tom polju smo jedinstveni, i ponosni smo dobitnici zlatne nagrade iz Njujorka 2018. godine, koja potvrđuje naš kvalitet.
   • Bezbolna metoda – Mi verujemo u brzu detoksikaciju koja čisti organizam u najkraćem mogućem roku. Isključivo koristimo metode bezbolne detoksikacije, a iskusno medicinsko osoblje je uvek prisutno kako bi svaka faza terapije prošla bez komplikacija.
   objekti su izgrađeni po najvišim standardima
   • Dolazak na kliniku – Ukoliko dolazite iz inostranstva, naši vozači će Vas dočekati na aerodromu nakon dolaska. Naš tim će Vam obezbediti neophodnu pomoć tokom svakog koraka putovanja u smislu organizovanja leta, ukoliko bude potrebno povezivanje letova, kao i pružiti informacije o samom aerodromu. Obezbedićemo Vam pomoć i za dobijanje vize.
   • Vaš boravak na klinici i lečenje – Naš medicinski tim koji se sastoji od različitih stručnjaka (stručnjaci za zavisnost, anesteziolozi, psiholozi, psihijatri, internisti, medicinske sestre) i naše nemedicinsko osoblje (vozači, osoblje zaduženo za bezbednost, osoblje zaduženo za čišćenje, recepcioneri, kuhinjsko osoblje itd.) će voditi kompletnu brigu o Vama tokom Vašeg boravka.
   • Ispis – Kada protokoli lečenja i otpuštanja budu okončani, naši vozači će Vas odvesti na aerodrom, ukoliko to bude potrebno.

   Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od kocke