Anketa 95

Moje najstrašnije iskustvo. Zatvorim oči… prvo mi prolaze mravi kroz lice, potom osjećaj kao da lebdim iznad postelje na kojoj ležim… Sad niotkud počinju polako da izlaze slike inserti iz moje prošlosti. Grude kokaina, šmrkanje, uplakana lica mame i devojke, dilujem kokain, tučem se s nekim modelom iz prošlosti, smrknuto lice oca, sestrino lice, lica takozvanih prijatelja, priroda, svađa sa devojkom, more, svađa sa roditeljima….i još mali milion njih. Možda je bilo 10% prijatnih, a sve ostalo su same loše stvari koje sam u toku 13 godina napravio roditeljima, curi i još nekim bliskim. Najgore je to što sve ovo ne možeš nikako da zaustaviš…pokušaću da otvorim oči….joj, užasan osećaj, sve se vrti i skače oko tebe. Ne mogu tako. Opet zatvorim oči i odmah su počele da izlaze slike, rekli su oko 10 sati, ali ovo traje već 20 sati…i još će potrajati 10 sati.

Nikada više kroz to! A zašto? Zato jer su napravili ovo što je nemoguće- zgadio mi se kokain. Kad mi sada neko samo pomene drogu, pojavi mi se osećaj straha i taj mi se osećaj seli od glave do nogu!!! Ne mogu da slušam o kokainu (drogi) a kamo li da ga vidim!

D.M.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.