Anketa 90

Zbog dugogodišnjeg problema sa sportskom kladionicom rešio sam da vam se obratim u nadi da ćete mi pomoći. Imao sam do sada nekoliko neuspešnih pokušaja i načina ali bez rezultata. Iz tog razloga sam se odlučio za vašu kliniku “Dr Vorobjev” zbog radikalnijeg načina rada.

Prva dva dana boravka na klinici su bila priprema za glavnu seansu. U toku glavne seanse koja je nastupila trećeg dana boravka na vašoj klinici, uvideo sam slike iz prošlosti, najgore događaje koji su mi se desili zbog kladionice. Video sam uplakanu majku i veoma tužnog oca i suprugu i mislio o tome koliko sam sebi i njima naneo patnje, bola i teških trenutaka. Filmovi su mi se vraćali kao na traci. Video sam i svoje prijatelje koje sam takođe izneverio i koje sam na trenutak izgubio. Samo sam mislio o tome šta mi je sve to trebalo u životu. Da se nisam opredelio za vašu kliniku verovatno bih upadao u sve veću dubiozu, verovatno bi svi digli ruke od mene i na kraju bih ostao sam.Nadam se da ću zajedno sa vama i svojom porodicom prebroditi sve probleme.

I na kraju, ali ne i najmanje važno, želeo bih da pohvalim vaše osoblje koje savesno radi svoj posao i koje je vrlo profesionalno i izuzetno simpatično. Hvala na svemu od srce!!!

S.B.