Anketa 76

Ranije sam uzimao heroin i dok sam ga uzimao, nisam bio svestan da sam bolestan. Radi heroina sam u porodici stvorio niz laži i izmotavanja istine kojima sam iz dana u dan lagao i prevrtao bližnje. Na sreću svi su još ovde uz mene. Nedavno sam doživeo prometnu nesreću pa je majka najverovatnije mislila da sam pod nekim narkotikom i krenula da traži rešenje. Tako sam dospeo na ovu kliniku. Prvi dan nisam verovao da mi iko može pomoći, međutim otkako sam ovde nisam imao fizičkih kriza kojih se strašno bojim i u tome vidim jedan veliki deo mog oporavka.

Mentalna seansa je isto tako zagrlila moj oporavak zato što me potreslo to što sam na seansi video nekoliko slika samoga sebe i dočarala mi gde bih završio da sam nastavio starim putem. Pomogla mi je da zaboravim, izbrišem ili jednostavno pobegnem od te faze moga života. Imam jako veliki osećaj, a to je da nikada više u svome životu neću pipnuti heroin jer bi to bilo kao da si pucam u glavu, a čekaju me mnoge druge stvari kao posao, obitelj, zdravi drugovi…

D.S.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.