Anketa 4

Životna priča svakog od nas je različita, pa tako da napišem i ja svoju životnu priču, biće drugačije shvaćena. Ali, u kratkim crtama ću reći – detinjstvo srećno (bez obzira što nije bilo izobilja, što mi je pomoglo da shvatim da za sreću treba malo stvari, tj. dobro okruženje).

Rana mladost, nažalost, i za mene tada neshvatljiv ratni sukob, srećom za mene bez većih posledica (dva ranjavanja i gubitak više prijatelja, pa i sam rat nastojim držati po strani). Dolazim u Srbiju misleći da će tu biti bolje. Jeste, ali i tu prolazim kroz niz ne tako lepih situacija (na nesreću ranog iskustva moja čvrsta volja to prevazilazi).

Ljubav mog života menja sve (sreća, porodica). Ipak, najgora stvar (piće) to polako narušava. Na moju sreću i moje porodice, najbližih, postoji lek i za to (klinika Vorobjev). Poštujući njihova pravila i savete, pogled na život i svet postaje onakav kakav i treba biti, normalan.

Posao i obaveze ne izgledaju kao teret. Rezultati su sigurno bolji. Pritom, sloga u porodici čini nas sve zadovoljnim, srećnim.

Utisci pacijenata 4