Anketa 24

Pre seanse sam bila mnogo uplašena zato što nisam znala šta me čeka. Prvo sam videla svoje detinjstvo, baku i deku kako su me držali za ruke. Posle toga sam videla majčino oko i oca koji je izgledao mnogo starije nego što jeste. Jedva je hodao uz pomoć štapa. Bila sam baš tužna. Posle toga sam videla strašnu scenu, ljude zazidane u zidove bunara i kojima se sliva krv niz telo. Boje koje sam videla tada su se razlivale. Bila sam uplašena, besna, tužna… Sve u isto vreme. Samo sam želela da se što pre završi.

Na kraju sam videla svoju sahranu, osećala sam kako mi zemlja pada na telo, nisam mogla da dišem. Videla sam i svoju nadgrobnu ploču i puno ljudi uglavnom iz porodice, svi su plakali.To me je mnogo povredilo i uznemirilo. Posle procedure sam bila presrećna, kao da sam se probudila iz mrtvih. Bila sam srećna što sam živa i što se sve to završilo. Danas mogu da me usreće sitnice, što nije bilo ranije.

J.S.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.