Anketa 23

Pre nego što sam započeo seansu osećao sam se potpuno mirno i opušteno. Za vreme seanse su mi se desile neke neverovatne stvari i slike iz celokupnog mog života. Od detinjstva pa sve do halucinacije o sopstvenoj smrti. Čak tri puta sam sanjao sopstvenu smrt.

Tokom seanse sam tačno mogao da raspoznam šta je to što ja trebam da radim i da stremim ka tom cilju i sve one koje ne trebam da radim (kockanje, smrt zbog kockanja, prepirke sa ocem i majkom, laž).

Takođe, dobre i loše stvari su bile izmešane i tačno se moglo zaključiti šta je dobro, a šta zlo. Najviše što me iznerviralo i povredilo tokom seanse jeste plač, bol i tuga moje majke i oca.

I nakon seanse kad sam došao u sobu, skoro celu noć sam razmišljao o tome i nikako nisam mogao zaspati i jer su mi se stalno vraćale slike mojih izbezumljenih roditelja.

Sledećeg jutra sam bio još malo ošamućen zbog lekova, ali sam bio dosta bistriji u glavi. Za vreme jutarnje infuzije pri razgovoru sa psihologom morao sam i da zaplačem jer mi se sve skupilo u grudima i u duši. Takođe tokom noći sam u par navrata pokušao da pomislim na kladionicu, ali mi se pri svakoj pomisli na nju stvarao neverovatan osećaj mučnine i gađenja.

Pre lečenja: napetost, nervoza, nesanica, prepirke sa roditeljima, izbegavanje razgovora, bežanje od problema, laž.

Za vreme lečenja: rešenost da se problem sa kockom zauvek reši, vraćanje komunikacije i otvorenog razgovora, mirniji snovi, suočavanje sa problemom, način za rešenje problema sa kockom, manja nervoza.

Na kraju lečenja: osećaj neverovatne energije za drugim, boljim zdravijim životom, bistriji pogled, bistriji mozak, raspoznavanje dobrog od lošeg, shvatanje suštine života i samog življenja.

Izuzetno sam zadovoljan načinom lečenja i metodama koje se ovde koriste, stručnost pogotovo. Mnogo mi je pomoglo da raspoznam dalji put kojim ću ići kada izađem odavde.

T.D.