Anketa 115

Prva 2-3 dana osjećao sam se loše, samo iz razloga što sam to dozvolio sebi u životu, ali sam osećao i sigurnost vaše klinike, da se mogu izlječiti. Sve je išlo lako do tog tretmana hipnoze. Nisam znao šta me čeka toga dana. Odjednom život se počeo odvezivati unazad, pa naprjed, i tako nekoliko puta. Neke lijepe i loše stvari toga dana sam se sjetio, za vrjeme hipnoze naravno, ali najteži trenuci iz kockarskog života su se bezbroj puta smjenjivali pred očima. Osjećao sam se dosta teško i jadno. Iako jedva svjestan, samo sam čekao da svane novi dan.

Svanuo je, osećam se i dalje iscrpljeno ali dosta sigurnije u sebe, mjenjam život. Nikad u to nisam bio siguran kao danas. U pokušaju da odgledam utakmicu javila se velika nervoza, a u glavi je lupalo kao bubanj. Nisam mogao a ni želeo to da gledam. Toliki bol u glavi nisam doživeo u životu. Sada sa svoje tačke gledišta mislim da sam uspeo u lečenju, kolika se nekad javljala želja za utakmicama, sada je mržnja duplo jača.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.