Tabletomanija će postati stvar prošlosti

BIĆETE SPREMI DA ZAPOČNETE NOVI ŽIVOT

14-odnevni program lečenja zavisnosti od tableta,
+12 meseci naše podrške

VAŠE TELO ĆE BITI OČIŠĆENO OD BENZODIAZEPINA BEZBOLNIM PUTEM

Uz pomoć postepenog umanjenja doza lekova u toku detoksikacije, organizam pacijenta se postepeno navikava na odsustvo lekova. Samim tim, uklonjeni su svi simptomi apstinencijalne krize, a detoksikacija postaje bezbolna. Proces detoksikacije uključuje i primenu infuzija i lekova koji ne izazivaju zavisnost a dovode do ubrzanog oporavka organizma.

NESTAĆE ZAVISNOST OD BENZODIAZEPINA

Kako nastavljate sa oporavkom, primetićete velika poboljšanja u kvalitetu sna, apetit će se vratiti, nećete više biti razdražljivi, agresivni i osetićete se snažnije. Nakon što Vaš organizam nauči kako pobediti zavisnost od lekova za smirenje, proizvodnja endorfina će se ponovo nastaviti, što će Vam omogućiti da uživate u svakodnevnim aktivnostima. Apstinencijalna kriza od sedativa će nestati, osećaćete se normalno i opušteno.

zavisnost od benzodiazepina dr vorobjev

FORMIRAĆETE NEGATIVAN ODNOS PREMA BENZODIAZEPINIMA

Tabletomanija Vas više neće kontrolisati. Stvorićete ravnodušnost prema uzimanju benzosa, nećete osetiti nedostatak, već ćete se osećati prijatno u sopstvenoj koži. Vaša ličnost će biti potpuno oporavljena. Odbacićete ovu pogubnu naviku i formiraćete zdrav sistem vrednosti.

PSIHIČKA STABILIZACIJA GARANTUJE USPEH I NAKON NAPUŠTANJA KLINIKE

Po završetku detoksikacije, psihoterapija i duboka magnetna stimulacija će osigurati potpunu psihičku stabilnost. Medijatori u mozgu će biti normalizovani, razvićete dugoročni plan kako pobediti zavisnost od sedativa. Ostaćete u stalnom kontaktu sa nama 12 meseci nakon otpuštanja, a mi ćemo Vam pružiti dodatnu podršku tokom perioda adaptacije.

BIĆETE SPREMNI DA ZAPOČNETE NOVI ŽIVOT

Lične i grupne terapije će Vam pomoći da bolje razumete uzrok Vaše potčinjenosti benzodiazepinima i omogućiti da se izborite sa zavisnošću na podsvesnom nivou. Naučićete da se nosite sa problemima, napadima panike, poboljšaćete veštine komunikacije i razvićete sposobnost donošenja pravih odluka. Ponovo ćete zavoleti sebe. Poželećete da upoznate nove ljude i popravite odnose sa onima kojima ste naneli bol. Moći ćete da se vratite normalnom životu. Najvažnije od svega, bićete ponosni na čoveka kojeg vidite u ogledalu.

dr vorobjev garantuje uspeh

ZADOVOLJNE PORODICE

preporuka klinika
ruska klinika lecenje zavisnosti
alkoholizam lecenje bolinica
vorobjev alkoholizam
testimonial odvikavanje od alkohola
detoks alkohol ruska bolnica

LEČENJE PSIHIČKE ZAVISNOSTI

SPECIJALNE METODE KOJE GARANTUJU REZULTATE

Bezbolna detoksikacija
Plazmafereza – čišćenje krvi
Terapija ibogainom
Averzivna terapija

NET terapija
Informaciona terapija
Farmakološka terapija
Antirecidiv podrška 12 meseci

Kliknite za rezultate lečenja

ONI SU POBEDILI ZAVISNOST ZAJEDNO SA NAMA

Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od benzodiazepina

  ČIŠĆENJE KRVI ZA 60 MINUTA

  Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od benzodiazepina

   Mediji o nama

   vreme s
   kocka droga alkohol
   danas 15 jun 2011 dr vorobjev
   zena i zdravlje
   nove droge brze ubijaju dr vorobjev
   rusi mu izbrisali secenje na heroin dr vorobjev

   NEW YORK - USA - ZLATNA NAGRADA ZA KVALITET 2018

   Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od benzodiazepina

    Naši objekti su izgrađeni po najvišim standardima

    Smatramo da naši klijenti zaslužuju najbolje moguće uslove, te smo izgradili modernu kliniku koja zadovoljava sve najnovije standarde. Svaka soba je opremljena televizorom, ima sopstveno kupatilo, a i besplatni internet je omogućen svim posetiocima. Slobodno kretanje kroz kliniku se podrazumeva, a obezbeđeni su i obroci iz naše kuhinje. Svima je omogućem pristup i dodatnim sadržajima poput bilijarskog stola, stonog tenisa, teretane i bioskopa.

    • Iskustvo – 23 godine prakse u lečenju zavisnosti, više od 24000 izlečenih pacijenata.
    • Kvalitet – Svakog meseca, 20 novih klijenata, ispriča svoje iskustvo nakon lečenja ispred kamere. Njihova svedočanstva možete pogledati u delu testimonijali.
    • Rezultati – Mi ne verujemo u supstitucionu terapiju. Svoje rezultate postižemo preko lečenja psihičke zavisnosti. Na tom polju smo jedinstveni, i ponosni smo dobitnici zlatne nagrade iz Njujorka 2018. godine, koja potvrđuje naš kvalitet.
    • Bezbolna metoda – Mi verujemo u brzu detoksikaciju koja čisti organizam u najkraćem mogućem roku. Isključivo koristimo metode bezbolne detoksikacije, a iskusno medicinsko osoblje je uvek prisutno kako bi svaka faza terapije prošla bez komplikacija.
    objekti su izgrađeni po najvišim standardima
    • Dolazak na kliniku – Ukoliko dolazite iz inostranstva, naši vozači će Vas dočekati na aerodromu nakon dolaska. Naš tim će Vam obezbediti neophodnu pomoć tokom svakog koraka putovanja u smislu organizovanja leta, ukoliko bude potrebno povezivanje letova, kao i pružiti informacije o samom aerodromu. Obezbedićemo Vam pomoć i za dobijanje vize.
    • Vaš boravak na klinici i lečenje – Naš medicinski tim koji se sastoji od različitih stručnjaka (stručnjaci za zavisnost, anesteziolozi, psiholozi, psihijatri, internisti, medicinske sestre) i naše nemedicinsko osoblje (vozači, osoblje zaduženo za bezbednost, osoblje zaduženo za čišćenje, recepcioneri, kuhinjsko osoblje itd.) će voditi kompletnu brigu o Vama tokom Vašeg boravka.
    • Ispis – Kada protokoli lečenja i otpuštanja budu okončani, naši vozači će Vas odvesti na aerodrom, ukoliko to bude potrebno.

    Preuzmite PDF fajl sa detaljnim tretmanom lečenja zavisnosti od benzodiazepina