Svedočenja pacijenata – Metadon

Lečenje zavisnosti od metadona

Zahvaljujući klinici Dr Vorobjev, konačno sam se oslobodio zavisnosti od metadona.

Lečenje zavisnosti od buprenorfina

Lečenje je potpuno i ispravno, sve funkcioniše kako treba. Nemam više želju za korišćenjem buprenorfina, takođe mi je puno pomogao ibogain u mom lečenju.

Lečenje zavisnosti od metadona

I molim sve one koji dobro stoje finansijski da dodju ovde, molim sve narkomane, bilo šta da uzimaju, dodjite, ovde je super. Izadješ kao da si ponovo rodjen. Dodjite kod Dr Vorobjeva, bićete bolje.

Drogirala sam se od 14 godina spidom, metadonom, benzodiazepinima

Dobar dan! Ovde sam u klinici “Dr Vorobjev” po četvrti put. Pomogli su mi puno prvi put, ali sam se vratila jako brzo ponovo i ponovo, ali zadnji put je uspelo, znači pre tri godine, ostavila sam sve, prestala sam da pušim cigarete, bilo je jako dobro.

Bivši zavisnik od heroina i metadona

Zdravo. Počelo je to osamdesetih godina, tada sam probao prvi put drogu, razne tablete, i 1989. sam već prešao na heroin. Moji roditelji su se rastali, i tada sam počeo i uzimati, i praktično sam bio ovisnik od heroina.

Bio sam 3 godine zavisnik od fentanila

Imam 28 godina, dolazim iz Kanade, iz mesta oko 100km udaljenog od Toronta. Bio sam zavisan od fentanila oko 3 godine, a povrh toga sam uzimao i 45mg metadona, u trenutku kada sam tek došao u kliniku.

7 godina sam bio zavisnik od opijata

U toku poslednje godine, počeo sam da intravenozno unosim opijate i kokain, što je bio ogroman problem. Sagorelost i zavisnost od droge su bili paralelni problemi. Zadovoljan sam što sam ovde, i što sam izlečen.

Bili smo na heroinu i metadonu poslednje 22 godine

Mi smo, kao par, na heroinu i metadonu bili poslednje 22 godine. Nakon što smo izgubili našu ćerku ove godine, odlučili smo da nađemo mesto gde ćemo moći da se izlečimo od naše zavisnosti. Prvo mesto koje smo našli kada smo gledali na internetu u Engleskoj je bila klinika Dr Vorobjev.

29 godina sa 9-godišnjom istorijom zavisnosti od opijata

Zdravo, ja dolazim iz Velike Britanije, imam 29 godina, a 9 godina sam bio zavisnik od opiata, ponajviše heroina. Tokom tih 9 godina, imao sam i periode apstinencije, kao i nekoliko neuspelih pokušaja odvikavanja po klinikama za detoksifikaciju u Velikoj Britaniji.

Zavisnost od oksikodona

Zbog čega si došao na lečenje ovde na našu kliniku? Zbog skidanja sa oksikodona. Kako ti se čini naša klinika? Veoma dobra.

Lečenje zavisnosti od metadona

Počeo sam sa hašišom, marihuanom, zatim su usledili kokain, ekstazi, trip, LCD, onda sam prešao na heroin, a sa heroina na metadon. Praktično sam sve uzimao.

Zavisnik od metadona

Ne znam od kada, kada sam počeo da se drogiram, ali sam pao u bezdan nakon smrti oca. Prošlo je dosta godina od tada.

Skinula sam se sa metadona za 10 dana

Provela sam deset dana zaista bez bolova, bez krize, bez metadona koji je za mene otrov. Metadon je otrov.

Zavisnost od metadona 300 mg dnevno

Drogiram se već 15 godina, stigao sam do nivoa da uzimam metadon metal, i to sam uzimao 300 mg na dan i jedino rešenje je bilo da se podvrgnem lečenju i da dođem na ovu kliniku.

Zavisnik od Promedola

Sve je proteklo pozitivno, nakon toga sam dobila terapiju protiv heroina, koja je kod mene sto posto delovala, koju svakome mogu da preporučim. Tada sam našla svoju najdublju unutrašnju tačku zadovoljstva i osmislila sam svoje planove za budućnost…

Zavisnost od polamidona

Dolazim iz Berlina i ovde sam na lečenju zbog L-Polamidon-a. Uzimala sam 5 ml, znači 30 mg L-Polamidon-a i 10 dana sam bila na detoksikaciji.

Klinika za lečenje zavisnosti od substitola

Došla sam na kliniku iz tog razloga, jer sam preko deset godina svakog dana ubrizgavala Substidol. Po ceo dan sam samo spavala… ili manje-više prespavala sam. Prvi špric je bio već ujutru rano, drugi u podne, treći uveče.

Detoksikacija metadona pod anestezijom

Pa, mogu samo da preporučim savkome da dođe ovamo, da proba ovde da uradi odvikavanje, to je kompletno drugačije nego u Nemačkoj ili Austriji ili Švajcarskoj. Pokušajte, ako imate novac, isplati se u svakom slučaju, svaki cent vredi.

Zavisnot od metadona, heroina i kokaina

Zdravo, ja sam iz Švajcarske, imam 42 godine, sa 20 godina sam počeo da konzumiram kokain i heroin, do otprilike 33.-34. godine, dve godine Metadon, a ostatak Suboksone.

Bio sam zavisnik od heroina i metadona

Leče sve vrste zavisnosti, od kokaina, metadona, heroina, kocke, tableta, pilula, bilo koje psihoaktivne supstance a ne… u svakom slučaju zavisnike leče svim ovim vrstama terapije.

Novi život bez droge

Dolazim iz Francuske, a na heroinu sam osam godina. Pokušavala sam da se lečim u Francuskoj, ali bezuspešno, bila sam na lečenju metadonom i slično.

Spasio sam se od heroina i metadona

Heroin, kokain, LSD, ekstazi, ketamin, mnogo droge, ali glavna droga koje sam hteo da se rešim bili su heroin i metadon. Nikada nisam bio u drugim klinikama jer imam prijatelje koji su bili, ali nisu ništa time postigli. Ova klinika je izvrsna, svima je preporučujem.

Zavisnost od marihuane

Ovde sam zbog heroina, kokaina, marihuane. Drogiram se deset godina. Ovu kliniku sam našao preko interneta i ono što me je prilično zainteresovalo je različit pristup. Postupak je vrlo efikasan.

Lečenje zavisnosti od metadona i benzodiazepina

Znamo u čemu je bio problem, sada smo svesni svega. Veoma sam zadovoljan tretmanom. Ponovo sam povratio svoju mladost…

20 godina sam bio zavisnik od kanabisa

Došao sam ovde jer sam bio zavistan od kanabisa poslednjih dvadeset godina, a tokom poslednjih nekoliko godina, pušio sam dvadeset, trideset, nekad čak i četrdeset džointa dnevno.

Kodein kao droga

Ja dolazim iz Belgije, dakle evo, moj problem lično je bio kodein, dakle mm… bio sam zavisan od te supstance, otkrio sam kliniku doktora Vorobjeva preko interneta.

Problem predoziranja oksikodonom i morfinom

Vrlo sam zadovoljan ovom klinikom, koja je uspela, u kojoj sam postigao svoj cilj, što će reći – potpuno sam čist posle dve nedelje, dve nedelje tretmana.

Koristio sam heroin, metadon i subuteks

Koristio sam heroin, metadon, subuteks, praktično sve što se na tržištu moglo naći kao droga… teška droga. Eto, uspeo sam vrlo lako i brzo da prestanem, otkrivši kliniku Doktora Vorobjeva.

15 godina sam koristio metadon

Zavisnik sam od metadona 15 godina… Želim da preporučim kliniku naročito onima koji su na metadonu dugo.

Mislila sam da se nikada neću rešiti metadona i heroina

Ja sam Francuskinja, došla sam ovde zbog heroina i metadona. Počela sam da ih koristim sa dvadeset godina, sada ima trideset pet.

Koristim kanabis već 12 godina

Ja dolazim iz Alžira, imam dvadeset sedam, dvadeset osam godina. Dvanaest godina uzimam kanabis i sad sam došao na ovu kliniku.