Zavisnost od tramadola

Ja sam Daliband Jirkovic,dolazim iz Švajcarske. Pre oko 2 godine. Imao sam probleme sa spavanjem i onda sam otišao kod lekara i … lekar mi je prepisao lekove za spavanje.

Lek se zove Zolpedin, i počeo sam sa jednim lekom za spavanje, znači sa jednom tabletom i za vrlo kratko vreme..aa..oko dve nedelje…aa…lek više nije delovao i ja sam otišao kod lekara i lekar mi je rekao da smem slobodno da uzmem dve tablete pre spavanja i kod svakog buđenja smem da uzmem još jednu tabletu i već u kratkom roku..sam uzimao veoma jaku dozu.

To je bilo oko 20 do 40 lekova za spavanje dnevno i pokušao sam u Švajcarskoj. Tri puta sam išao u kliniku, kliniku za odvikavanje i nažalost, tamo mi nije pošlo…za rukom da de skinem sa leka i u veoma kratkom vremenskom roku sam uzimao 400 lekova za spavanje i kasnije sam čuo od svojih roditelja, a i od jednog kolege mi je preporučena klinika Vorobjev u Beogradu, takođe klinika za odvikavanje i došao sam ovde, na kliniku i u veoma kratkom roku sam se odvikao od leka zahvaljujući Dr Vorobjevu i sada sam čist i preporučujem svakome ko ima problem da se javi na kliniku Vorobjev u Beogradu i zaista je to odlična klinika i tim je senzacionalan i veoma su dobri lekari i meni je išlo prilično, veoma teško da se u kratkom vremenskom periodu odviknem od toga, ali uspeo sam i veoma sam ponosan na sebe.

I nadam se da ću ostati na ovom putu i cilj mi je da nastavim ovako da živim. Zahvaljujem se Dr Vorobjevu i celom timu što su me podržavali i što su mi pomogli da se odviknem od lekova za spavanje.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.