Zavisnost od tableta – tabletomanija

Dobar dan, ja sam se lečio na klinici Dr Vorobjev. Pio sam bezodiazepine 6 godina, po 20, 30 komada dnevno. Oni su mi upopastili porodicu, mene samog. Počeo sam zbog toga da se kockam, da pijem. Pokušao sam sam da se skinem sa tih lekova, međutim nisam uspeo.

Onda sam našao kliniku Dr Vorobjev, gde su mi stvarno pomogli, gde su me ljubazno dočekali. Nije to sad neka fora, niti bilo šta. Pomoću osoblja i doktora koji rade ovde, ja sam uspeo da prestanem da pijem lekove skroz. Povratio sam porodicu, povratio sam samopuzdanje. Uspeo sam da krenem pravim putem i sada je sve drugačije u mom životu. To je sve zahvaljujući klinici.

Ne bih da ispadne da ja previše hvalim, ali je to stvarno sve istina. Sad sam opet normalan čovek, ne pijem lekove, ne pijem alkohol, ne kockam se, radim, sve je pod kontrolom. Stekao sam samopouzdanje, što mi je najvažnije u životu. Naravno, porodicu sam povratio skroz, sa decom se ponašam sasvim normalno, sa suprugom sasvim normalno, sa okolinom sasvim normalno, što je pre bilo nezamislivo.