Zavisnik od Promedola

Zdravo, dolazim iz Nemačke i oko 10 godina sam ovisnik od Promedol-a, išla sam na odvikavanja ovde u Nemačkoj, ali nažalost mi nisu pomogla.

I ja sam ponovo počela. Posle drugog odvikavanja sam počela da pojem alkohol i ponovo počela da uzimam Promedol i znam i zašto je to tako, jer su moji hormoni sreće jednostavno umorni i da je jednostavno potrebno dosta vremena dok se ne oporave.

Zbog toga sa tražila drugu terapiju po internetu i naletela sam na ovu kliniku, o svemu sam se informisala, kakve ovde sve mogućnosti postoje, odlučila sam se da doletim ovamo i da započnem terapiju.

Najpre sam započela sa odvikavanjem od opijata. Prvi dani su bili…ne bih rekla naporni, spavala sam ovde, malo sam primetila od tih terapija odvkavanja, od posledica odvikavanja.

Sve je proteklo pozitivno, nakon toga sam dobila terapiju protiv heroina, koja je kod mene sto posto delovala, koju svakome mogu da preporučim. Tada sam našla svoju najdublju unutrašnju tačku zadovoljstva i osmislila sam svoje planove za budućnost, izašla sam iz terapije sa veoma pozitivnim osećajem, zatim sam započela terapiju odvikavanja od alkohola i na kraju sam dala da mi ugrade implant za opijate, znači da opijate, da ne osećam tako jako čežnju za opijatima i sada su mi dali i injekciju za odvikavanje od alkohola i ukupno sam sa svim potpuno zadovoljna.

Dobro se osećam. Znači, to što sam očekivala, to sam i dobila. Stanje koje sam želela, dobila sam i sada idem sa veoma pozitivnim osećajem kući i želim da svoj život počnem ispočetka, želim da osnujem porodicu.

Imam 31 godinu, želim da imam decu, želim da osnujem porodicu, želim da vodim normalan život, bez droga, bez alkohola, bez bilo kakvih supstanci i osećam se u skladu s tim dovoljno jako i izlazim odavde sa veoma pozitivnim osećajem i radujem se što sam ovo uradila i u svako doba bih, ako bih ponovo počela, ponovo došla ovamo.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.