Tretman za zavisnost od subuteksa

Dobar dan, kako se zoveš?

Zovem se ***, dobar dan tebi.

Zdravo ***, da li bi mogao malo da nam ispričaš o svojoj priči zašto si došao u kliniku Dr Vorobjev, koji si problem imao.

Bio sam zavistan od Subuteksa, od Buprenorfina. Oko godinu i po dana nisam nikako mogao da ga spustim, da prestanem da ga uzimam.

Koje doze Subuteksa si koristio?

Koristio sam 6 miligrama dnevno.

Dosta.

Da, dosta, ujutru.

A koliko si bio na klinici? Šta su ti radili? Detoksikaciju?

Bio sam ovde dve nedelje, radili su mi tretman brze detoksikacije, sitem UROD, bar mislim, možda osavremenjen na neki način i nisam praktično osetio nikakav bol, možda nešto malo i sada sam konačno čist o dove supstance i zaista sam zadovoljan ovom klinikom. Ustvari, u Italiji, nema ništa slično ovome.

Shvatam, a, da li su ti radili ibogain?

Da, radio sam i ibogain.

Kakava je bila ta procedura?

Eh, to je bilo kao putovanje kroz prošlost, pokušavao sam da izbrišem što je moguće više uspomena vezaih za psihoaktivne supstance.

Razumem, i sada, na odlasku, kako se osećaš? Kakve projekte imaš?

Sada imam jako ambiciozne projekte da postanem profesionalni fotograf, da registrujem preduzeće, možda otvorim studio i recimo da sada, ovakav, bez problema sa zavisnošću mogu sebi da dozvolim da uradim odredjene stvari koje ranije nisam mogao. Nisam bio u stanju ustvari.

Shvatam, odlično. Mi ti želimo sve najlepše.

Hvala.

Što se tiče tvoje profesije i života da budeš dobro.

Hvala.

Hvala tebi.

Ne, zaista sam vam zahvalan jako jer sam jako zadovoljan ovim lečenjem, nadam se da ga neću ponoviti.

Da.

Ali, sreća je što sam našao ovu kliniku i osobe koje rade ovde moram da kažem das u sve zaista jako stručne, odlično, srećan, zadovoljan.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.