Prva kontrola nakon detoksikacije

Zdravo. Evo nas ponovo. Završili ste tretman na našoj klinici pre mesec dana a sada ste ponovo došli na kontrolu. Možete li mi reći, šta ste radili nakon što ste napustili kliniku, kako se osećate sada i kako ste zadovoljni sopstvenim životom?

Hm, nekoliko dana nakon što sam izašao s klinike, vratio sam se nazad u Holandiju. U Holandiji sam dočekao Novu godinu sa porodicom. Zaista, osećao sam se jako dobro. Primetio sam da se malo promenio način na koji razmišljam. Ibogain je, to je najviše uticalo na mene, jer sam video… Video sam sebe kroz oči moje porodice, primetio sam kako me posmatraju moji bližnji, video sam kako stvari zaista izgledaju, što nikako nisam mogao dok sam bio pod uticajem droge. I, ibogain je bio, bio je izuzetna stvar za mene. Ova procedura nije jednostavna, ali istina je da sam otišao sa jasnim ciljem, i ništa. Došao sam na kontrolu i sada sam ovde.

Možete li mi reći, s Vaše tačke gledišta, koji je bio najteži deo i kako ste uspeli da se izborite sa tim?

Ok, najteži deo za mene posle svih ovih godina konzumacije, i tako. Najteže mi je palo vreme kada nisam koristio droge. Tokom prethodnih tretmana, uvek bih izdržao samo kratak period bez istih. A sada, u ovom momentu se osećam snažno, jer život posmatram na drugi način. Za mene, rekao sam to već i uvek ću ponavljati, ibogain je bio izuzetan. I ne znam, gledam na stvari iz drugog ugla, pokušavam da se ne zamaram provokacijama, da nemam tajni koje bi me ponovo dovele do konzumacije. Jer, video sam to uz pomoć ibogaina, video sam da to što radim nije dobro ni za mene ni za moju porodicu. Video sam tada, da kada osećaš efekte ibogaina, shvataš loše stvari koje činiš, a sada, u ovom momentu se osećam snažno, i ne znam…

Vi ste otac, imate porodicu, prijatelje, da li verujete da Vam je tretman koji ste primili ovde, u našoj klinici, pomogao da poboljšate svoj život i da se vratite na pravi put?

Da, ja sam otac. Imam dvoje dece. Takođe, imam i prijatelje, dobro, nemam ih mnogo, ali ovi koji su mi bliski su upoznati sa situacijom i šta mi se dogodilo. I, šta još? Šta ste me još pitali? Šta ste poslednje rekli?

I, da li verujete da Vam je tretman koji ste primili ovde, u našoj klinici, pomogao da poboljšate neke stvari u svom životu i da se vratite na pravi put?

Da čoveče, sada, u ovom trenutku je prerano da donosim ikakve zaključke, ali istina je da se osećam ohrabreno, i da je sve prošlo jako, jako dobro. I, ne znam da li…

Pa, za sada. Tek je prošlo mesec dana…

Naravno, s obzirom da je tek prošlo mesec dana, u ovom momentu, pa… Osećam se jako jako snažno mentalno, i radujem se daljoj borbi i napredovanju.

Pa, hvala Vam mnogo na vremenu koje ste iskoristili da podelite Vaša iskustva nakon lečenja kod nas. Želimo Vam mnogo sreće u budućnosti i da samo nastavite ovim putem!

Ok. Hvala Vam! Zdravo!