Ne mogu da verujem da sam sto posto čist

Drogiram se već petnaest godina, probao sam mnoge stvari da prestanem, nisam uspeo i konačno, na kraju sam pokušao da dođem ovde, jako sam se plašio, ali na kraju, ova ovde klinika je „best of the best”, najbolja klinika na svetu.

Imao sam detoks tretman. To je „ispiranje tela“ od sra**. Zatim sam dva puta radio plazmaferezu, to je filtriranje krvi, vrlo je dobro za telo. Imao sam masaže, tretmane, subuteks -sa lekovima, i sad, posle dve nedelje sam „čist“, osećam se vrlo, vrlo, vrlo dobro.

I voleo bih da svi dobri ljudi, koji žele da izađu iz ovoga, iz ovog sveta, da dođu ovde, to košta ***, ali to nije ništa u poređenju s onim što smo dali na ova sra**.

Dakle, dve nedelje nakon boravka u bolnici, izlazite s implantom koji vas štiti, koji vam stavljaju na kožu, koji vam ulazi u telo i štiti vas od svega. Dakle, ako s ovim implantom uzmete i mrvicu, to je direktan „overdoz“ to je vrlo, vrlo, vrlo dobro za mozak.

Drugi tretman koji sam imao je ibogain. To je… ti haluciniraš čitavog života… ja sam vrlo, vrlo, vrlo srećan, čak želim da zaplačem, toliko sam srećan… posle dve nedelje, ne mogu da verujem da završavam sutra i da sam „čist“. 100% „čist“ posle dve nedelje boravka u bolnici. Dakle, ljudi, dođite ovde, nećete nikad zažaliti. Skupo je ali je vrlo, vrlo, vrlo dobro.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.