Lečenje zavisnosti od droge, kanabisa i ekstazija

Ok, Zovem se Danijel Vujčić, iz Švajcarske sam, iz kantona Argau, od pre šesnaest godina sam zavistan od droge, počeo sa sam kanabisom i ekstazijem, potom sa kokainom, 2007. godine završio sam u zatvoru sa sedamnaest godina zbog heroina, zatim sa bio šest godina u zatvoru zbog dilovanja kokainom, potom sam prešao na iglu, i od tada sam bio tri puta na terapiji, u Švajcarskoj, prekidao sam dva puta, jednom sam je završio, ali sam apstinirao samo pola godine, i opet sam počeo da uzimam heroin, a onda sam preko interneta i preko kolege koji je bio ovde, došao sam na kliniku u Srbiju, u Beograd.

Za mene je lečenje bilo veoma uspešno, i za kokain je bilo veoma uspešno, procedura je sasvim drugačija nego u Švajcarskoj, sada nastavljam da idem u komunu, bilo je veoma uspešno, dopalo mi se.

A tvoji planovi za budućnost?

Što se tiče budućnosti, šest meseci apstinencije, crkva me šalje u planine, i onda ću videti šta dalje, gde me navede put. Napustiću Švajcarsku i idem u inostranstvo u London ili Novi Zeland.

U redu, želim Vam sve najbolje. Hvala Vam.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.