Lečenja zavisnosti od metadona, pacijent iz Makedonije

Dobar dan, ja dolazim iz zemlje Makedonije. Za ovu kliniku, moja sestra iz Nemačke preko interneta je… Posle je zvala mene i pričala mi da je dobra ova Dr Vorobjev klinika, može za 2-3 nedelje da se leči čovek. Ja za to nisam verovao u životu, posle metadona 12 godina. Ja sam došao tu i evo posle dve nedelje se osećam super.

Pre lečenja sam imao jake probleme sa krizom, morao sam da uzmem metadon. Metadon je prva stvar u svetu, najlošija stvar. Ja nemam više vene, ja sam suv kao reka.

Koja je najznačajnija procedura koju si imao?

Detoksikacija mi je bila najjača procedura, u klinici Dr Vorobjev. I molim sve one koji dobro stoje finansijski da dodju ovde, molim sve narkomane, bilo šta da uzimaju, dodjite, ovde je super. Izadješ kao da si ponovo rodjen. Molim narkomane, narkofile, bilo šta, alkoholičare, metadon, heroin, bilo šta… Dodjite kod Dr Vorobjeva, bićete bolje.

Koji su tvoji planovi posle lečenja?

Prvo da uzmem implant na mesec dana, posle mesec dana se vratim za tri meseca, pa posle za šest ili godinu dana, ne znam, treba da pričam sa doktorom. I posle ako se lečim, da da gospod, ja idem za Nemačku i radim kao normalan čovek. Ja vas molim, dodjite tu, ako hoćete da se lečite.