Klinika za lečenje zavisnosti od substitola

Zdravo, ljudi!

Došla sam na kliniku iz tog razloga, jer sam… preko deset godina… svakog dana ubrizgavala Substidol.

Po ceo dan sam samo spavala ili manje-više prespavala sam. Prvi špric je bio već ujutru rano, drugi u podne, treći uveče.

Znači, tako gledano, ja sam samo vegetirala i to deset godina. Sada ima 28 godina I trebalo bi nešto menjati.

Došla sam na ovu kliniku sa velikim nadanjima da će me bez bolova odvići. Procedure su počele već prvog dana. Kod mene nisu bile moguće duge procedure, jer sam previše mršava, ali zato su mi svakog dana radili kratke procedure, u trajanju od tri sata, stavili me u dubok san i tako… i tako me odvikli od Substidol-a.

Dan za danom su me sve više odvikavali i na kraju sam sasvim zadovoljna time. Morala sam da ostanem jednu nedelju duže, upravo zbog toga što sam imala kratke procedure.

To me je stvarno malo nerviralo, ali inače je stvarno bilo OK, i sada sam clean, slobodna, bez zavisnosti. A to je ustvari i bilo najvažnije za mene, da se ponovo osećam slobodno, da mogu da odem na odmor, a da me ne uhapse na granici.

I mogu sam da pričam dobro o ovoj klinici, svi su veoma profesionalni i svako se trudi oko nas i …naravno, nije baš bolno, imate nekoliko kriza, ali to se izdrži. I ja sam ih imala.

Naravno, kada ste u krizi mislite da se nikada nećete izvući iz nje, ali lekari tačno znaju šta tada da rade. Barem to rade godinama tačno kod mnogih pacijenata a i ja sam jedan od njih i za sve sam zahvalna što je ovde učinjeno.

Naravno, to je koštalo dosta novca, ali na kraju krajeva, vredno je svakog centa, tako lično ja smatram.

I mogu samo da preporučim svakome ko, eto, ne želi više da bude na drogama, svejedno je koje su droge u pitanju. Kod mene je to bio samo Substidol. Naravno da sam pored toga uzimala i druge stvari, kao što je ekstazi, LSD i takve stvari, ali njih nisam uzimala redovno. Zbog njih nije nastala zavisnost.

I, kao što sam rekla, ja bih svakome preporučila da dođe ovamo jer to je profesionalna institucija i zaista se ostaje najviše dve do tri nedelje, ali u trećoj nedelji ste onda gotovi i slobodni i možete započeti novi život.

I da li postoji lepši poklon od novog slobodnog života bez zavisnosti koja stavlja lance?

Sve najbolje vam želim. Hvala.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.