Ispovest roditelja

E ovako, ja bih počeo pričati o ovoj klinici. Kako sam je našao? Našao sam je slučajno, onlajn, tražeći izlaz za dva člana moje porodice koja su pre toga imala lečenja, međutim bezuspešna. Onda sam tragao, i slučajno sam pronašao stranicu Dr Vorobjev. Posle čitanja, a odmah sam i zvao isti dan, i nakon prijatnog razgovora, uputstava i detaljnih objašnjenja, odlučili smo da dođemo u roku od dva dana. Hva Bogu, nisam se pokajao.

Mi danas izlazimo, ta dva moja člana porodice, sasvim drugačije osobe, koje su sada normalne osobe, a došli su u veoma teškom stanju, kao pravi zavisnici. Međutim, imam osećaj da danas izlaze kao sasvim normalne osobe iz ove ustanove.

Zahvalio bih se prvo od Marije, s kojom sam prvo pričao, do doktora Alekseja i kompletnih članova ove ustanove koji su svi izuzetno dobri. I pored nekih težih slučajeva gde pacijenti i provociraju i traže previše i nemoguće, oni uvek nađu razumevanja da popričaju, da smire pacijenta, da mu promene dozu. Uglavnom, na kraju se završi sretno, i ja verujem da tako izađe i 99% pacijenata odavde.

Jedan od mojih članova porodice bio je zavisnik o uličnoj drogi, drugi član porodice je bio zavisnik o lekovima protiv bolova. On nikad nije video drogu u životu, bio je bolestan, pio je te lekove koji su sintetičke droge, i postao je veoma veliki ovisnik o njima. Međutim, danas izlazi na bombonama.

Ako imate nekoga u svojoj porodici da je ovisnik, pa čak iako je na početku ili u nekoj dubljoj fazi, ja vam preporučujem kliniku Dr Vorobjev ovde u Beogradu. Doktor Aleksej je glava ove kuće, on svakog pacijenta nosi u glavi, ne mora da gleda u papire. Čim vidi pacijenta, čak i mene, koji sam ovde bio nešto poput vodiča za moja dva člana familije, uvek je našao vremena da popriča sa mnom, da mi objasni o čemu se radi, šta je sledeće… Kod većine ovih klinika je glavni razlog novac. Međutim, ovde, baš u mom ličnom primeru, je boravak bio produžen za dva dana, samo da bi oni koji se leče ovde izašli u što boljem stanju, bez ikakvog dodatnog plaćanja. Prvo sam mislio da i ova klinika liči na te druge, ali ubeđujem vas, ko god ovo bude gledao, da ovde nije osnovni cilj novac, da je glavni cilj svih ljudi koji rade ovde, da pacijent izađe zadovoljan i sretan, i da se vrati životu koji je živeo pre nego što je postao ovisnik.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.