Ispovest majke od heroinskog zavisnika

Dobar dan svima. Ja sam mama jednog dečaka iz Italije, Italijana, i ovde sam dovela sina zato što je koristio drogu: kokain, heroin, krek i bio je, istina je, na kraju svog života.

Čula sam da se govori o ovoj klinici u Beogradu.

Imala sam poverenja u osobu koja mi je rekla da je klinika prava stvar i tu sam dovela svog sina.

Danas je dvadesetprvi dan da sam u ovoj klinici i danas je moj sin otpušten i mogu da kažem da, iako je mnogo teško, čak i za nas koji pratimo svoju decu ovde, i za njih, ja kući vodim drugog sina, tj. moj sin koji je lečen ovde je bio, draga, na kraju svojih snaga, a danas ga kući vodim živog.

Mogu da kažem da je lekarski tim ove… ove klinike sačinjen od profesionalaca, od stručnih ljudi koji, iako tvrdi u svom poslu, jer iziskuju krutost ovi dečaci kako ne bi nadvladali, s ljubavlju, potom… daju novi život našoj deci, a to je za mene kao da sam ga ja jednom rodila, a oni drugi put.

Presrećna sam zbog toga i mogu samo da kažem svim mamama i svim tatama koji imaju ovakav problem sa svojom decom da dođu ovde u Beograd jer je ovo jedini spas koji postoji. Jedini! Jedini izlaz iz ovog, ovog ružnog zla.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.