Imao sam problema sa heroinom koji sam uzimao intravenozno

Imam 23 godine, dolazim iz Kanade gde sam praktično i odgajen, tamo sam se preselio kada sam imao 6 meseci. Čuo sam za ovu kliniku preko interneta, upravo ovako, preko intervjua. Vi ste isto ovako intervjuisali nekoga, i na taj način sam prvi put saznao za vas. Pričao sam sa roditeljima o tome, i oni su naravno bili zadovoljni idejom da stanemo na put ovoj bolesti od koje sam patio.

Ja sam imao problema sa heroinom koji sam uzimao intravenozno. Počelo je samo kao želja za zabavom, može se reći da sam bio i u lošem društvu, i naravno, kako je vreme prolazilo, tokom narednih pet godina, situacija se samo pogoršavala sve više i više. Pokušao sam samostalno da izađem na kraj sa ovim problemom, što mi očigledno nije uspelo, jer to nije ispravan način da se problem reši. Kada bih mogao da se vratim nazad kroz vreme, prijavio bih se na lečenje od samog starta. Naravno, nikad nije prekasno da stanete na put vašoj zavisnosti, vašoj bolesti.

Moje mišljenje o tretmanu koji sam ovde dobio je da je sve bilo jako profesionalno odrađeno. Svi zaposleni su izuzetno dobro obučeni, znaju šta rade, i uvek su tu da vam pomognu. To je najbitnije, tu su da vam pomognu da se vratite na pravi put i nastavite sa svojim životom.

Plan za budućnost je da se vratim kući i pomognem mojim roditeljima oko posla. Ja sam moler po zanimanju, i mislim da ću i dalje time da se bavim. Zadovoljan sam platom, a time se bavim otkako sam imao 7 godina, tako da je to u suštini i jedino šta znam, u tome sam stručnjak, da se tako izrazim. Kao što sam se spustio nizbrdo, na niske grane, tako sada planiram da se popnem gore, i odem još više nego ikada ranije. I to je to, u suštini, to je moj plan. Naravno, moram se kloniti narkotika takođe.

Šta mislite o našim procedurama?

Mislim da su fenomenalne. Jako su mi se svidele infuzije, obožavao sam masaže, nije bitno koliko koštaju, 30 eura, to je smešno. Zaista su vredne tih para. Ukoliko vas muči bol u leđima ili nešto slično, usluge masera su vam uvek dostupne, a on će učiniti da svi vaši problemi nestanu veoma brzo, zaista zna šta radi.

Šta mislite o proceduri detoksifikacije?

Detoksifikacija je bila sjajna! Svidelo mi se kako te uspavaju kada bi trebalo da prolaziš kroz krizu, to mi je bio omiljeni deo ove procedure, vreme kao da je proletelo. Dok god razmišljaš pozitivno, neće biti problema. Samo se smejte, to je sve što treba da uradite. Zaista je toliko jednostavno.