Imao sam problem sa kockom 7 godina

Dobar dan! Ovde sam u klinici “Dr Vorobjev” po četvrti put. Moj period života narkomanskog je počeo sa 14 godina i to je išlo tako u nedogled, izmenjivalo se, prošla sam razne klinike, nisu pomogle. Uglavnom, prvi put sam došla ovde 2013. godine. Pomogli su mi puno prvi put, ali sam se vratila jako brzo ponovo i ponovo, ali zadnji put je uspelo, znači pre tri godine, ostavila sam sve, prestala sam da pušim cigarete, bilo je jako dobro. Ali pre nekih, biće godinu dana, skupilo mi se sve puno… Škola, mama je bolesna, sve, sve, sve… I onda je počelo svaštarenje, tipa mrvljenje tableta za smirenje i šmrkanje, spid, sve, sve… Došlo je i do benzodijazepina, što znam da ne smem i došlo je i do metadona na kraju, i sad sam opet ovde… Ibogain terapija, pristala sam, pre sam odbijala, bilo me je strah, čula sam svašta, nisam bila dovoljno upućena. Pomoglo mi je jako, osećam se kao da sam ponovo rođena i imam 14 godina, 13, sa inteligencijom ovom od svoje 33 godine, koliko sad imam. Potpuno sam obnovljena, ne znam šta bih rekla.

Koji su tvoji planovi?

Tačno znam koja mi je svrha nakon terapije. Šta treba raditi, kako treba raditi, u glavi je bitna ta jedna ravnoteža, koja se postigne. Eto, sve je u glavi zapravo. Planovi su… Porodica, ja, to je na prvom mestu. Znači, tu smo da nešto ostavimo iza sebe, da stvorimo i sve je povezano.

Hvala.

Nema na čemu.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.