Imala sam problema sa heroinom i metadonom

Ok, ja živim u Španiji, imala sam problema, pre 15 godina, sa heroinom. Bila sam u jednom centru 5 godina, izašla sam, bila sam čista 15 godina, i onda su došli teški, veoma teški trenuci u mom životu. Ponovo sam probala, i onda sam ponovo krenula da koristim drogu. Počela sam da uzimam heroin, kokain takođe. Zatim, bilo je trenutaka kada nisam želela ni da budem živa. Pa, nisam želela da živim.

Imam jednu ćerku, i samo zbog nje, odlučila sam da iskoristim ovu poslednju šansu da se očistim i počnem ispočetka. Moja majka je tražila rešenje na internetu, čula je za jednu kliniku u Srbiji, koja se zove „Dr Vorobjev“ i ja sam to zatim pročitala. U početku sam mislila da se radi o pomalo oštrim rešenjima, tretmani i sve ostalo. Generalno gledano, ja ne verujem ljudima, ali kada sam došla ovde, sve, simptomi apstinencijalne krize kroz koje sam prolazila su bili veoma jaki.

U bolnicama u kojima sam se ranije nalazila, davali su mi lekove koji su mi uticali na ličnost, osećala sam se kao neka potpuno druga osoba, ništa nisam znala. Pa, došla sam ovde, detoks koji ovde obavljaju je nešto sasvim drugačije, meni je bio spektakularan, jer čisti telo na takav način da ne osećate bol.

Doktori, osoblje, sve je, svi su jako obazrivi, ukoliko imate bolove ili šta god. Prošla sam kroz apstinenciju, a takođe sam probala i ibogain. Kažu da je, izgleda da se radi o izuzetno moćnom leku, koji je legalan na ovim prostorima. To je jako važno, jer je to lek za um koji isključuje želju za korišćenjem droga i svega ostalog.

Sada sam čista, nakon samo 15 dana su očistili moje telo od narkotika. Sada sam dobila zaštitu koja traje 3 meseca, i dobro, vratiću se tada, kako bih iskontrolisala stanje, nastaviću sa životom. Osećam se srećno, jer sam imala priliku da dođem ovde. U početku sam mislila, ne želim da kažem da je skupo, jer nemaju svi dovoljno novca da dođu ovde na lečenje. Ali, vredno je toga, uzmite, pozajmite novac od bilo koga, dajte šansu osobi, poslednju šansu.