Imala sam jako izraženu zavisnost od kreka i heroina

Ja sam imala jako izraženu zavisnost od kreka i heroina. Na početku sam bila navučena na krek i alkohol, a zatim je heroin stupio na scenu, i to je potpuno zamenilo alkohol, a celu situaciju potpuno izbacilo iz kontrole.

Pre nego što sam došla na kliniku, kliniku Dr Vorobjev, moj najveći strah su bili simptomi krize, jer verujte mi, to je pakao na zemlji. Na kraju sam ostala apsolutno šokirana koliko je lagan bio ovaj prelaz, nisam osećala ni malo bola. Osećala sam se kao da sam prespavala 12 sati, to je bilo sjajno.

Svi članovi osoblja su bili izuzetni, nisu imali nikakve stigme prema meni. Posebno se moram zahvaliti Jeleni, jednoj od psihologa ovde, koju volim da zovem mojim anđelom, jer me je videla u apsolutno najgorem stanju. Ali me je takođe videla u mom najboljem izdanju, a sada se smejem, što je dobro.

Kada sam se udaljila od te sredine pune droge, i nisam imala više stimulanata u glavi, morala sam da nađem način da napunim um iznutra, iz duše, i konačno sam uspela da nađem svoj mir.

Nakon terapije ibogainom sam počela da ponovo crtam, tako da je to sjajno. A sada se radujem povratku normalnom životu, jedva čekam da dođem kući i nadam se da ću uspeti da nađem posao, a želim i da nabavim psa kojeg ću nazvati Feniks. Ne želim da zvučim neozbiljno, ali osećam se kao da je ovaj čitav proces predstavljao preporod za mene. I da, hrana nije bila uopšte loša, i želela bih da se zahvalim i svim kuvarima i ostalom osoblju klinike takođe. Hvala vam.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.