Detoksikacija sa ibogainom

Dobar dan, kako se zoveš?

***.

Drago mi je, ***, da li bi mogao malo da nam ispričaš o svom problem, zašto si došao u kliniku Dr Vorobjev koju si supstancu izimao, kako si se osećao i kako je prošlo lečenje?

Ništa, nakon, kako bih rekao, raznih pokušaja putem interneta uspeo sam da nadjem ovu klniku i da se informišem i moja majka je to uradila i moji rodjaci i kontaktirali smo ih. Došao sam ovde jer sam bio zavistan od kokaina i kreka i praktično moj život je bio rasturen.

Pao sam na dno. Nisam više mogao da ustanem, nisam više mogao da gledam u lice svoju decu, svoju ženu, bio sam potpuno odsutan, pao sam na zemlju na jedan apsurdan način, kontatirao sam Danielu prevodioca sa klinike, kupio sam avionsku kartu i došao sam ovde. Ovde su mi pomogli i vitaminima i raznim drugim lekovima za stabilizaciju organizma i kroz lečenje, malo po malo, počeo sam da se osećam bolje.

I tako je došao dan Ibogaina, praktično, uticaj je bio izuzetno jak od samog početka. Uspeo sam da uvidim svoje greške, koliko sam se ogrešio prema svojoj ženi i svojoj deci, svojim rodjacima, svima, radio sam protiv sebe, protiv svog dostojanstva, i tako, sa vremenom sam shvatao da moram da povratim svoju ličnost i usrećim, naročito, svoju porodicu.

Zatim, ova procedura mi je pomogla da se oslobodim konstantnog razmišljanja o kreku, o kokainu, o raznim psihoaktivnim supstancama. Počele su da mi se gade.

Tokom ibogaina, prolazio sam kroz teške trenutke i one lepe iz svog detinjstva i sve više sam uvidjao koji je put ka lepšoj budućnosti, ka mojoj deci…I tako…sada konačno mogu da kažem da se osećam dobro, osećam se kao nova osoba…kao čovek vredan poštovanja jer sada sam u svakom slučaju dosledan, racionalan i mogu da razmišljam ispravno, da vodim zdrave razgovore.

Ranije to nisam mogao ni sa kim, sada pak, pošto se osećam dobro, uspevam da budem racionalan prema samom sebi, prema drugim osobama i da snosim odgovornost za svoje postupke prema svima što ranije nije bio slučaj. Eto, to je to.

Odlično, hvala ***, mi ti želimo sve najlepše moguće.

***: Hvala, hvala vama, hvala beskrajno.

About authors

DrVorobjev TeamOur expert team, with many years of experience, has achieved top results in the treatment of addiction in recent years.