Brza detoksikacija od heroina

Mogu? Zdravo, društvo. Ja sam, hm, bivši zavisnik.

Tokom 20 godina sam stalno pravio …- kokain, heroin, LSD, sve, od svega.

Nakon 20 godina, ne znam šta mi je prošlo kroz glavu, sam prestao, uspeo sam da prestanem, sam, bez podrške, bez ikoga, bez ičega.

Tokom sledećih 10 godina sam se ostvario, nadoknadio sam onih 20 godina, stvarno.

Posle 10 godina, ne znam šta mi se desilo, znam samo, stvarno sam se ostvario, u velikom stilu, ali, i tokom tih 10 godina sam osećao ogromnu snagu, ali bez heroina koji sam 20 godina koristio.

Pao sam, pao sam i 5 godina nisam uspevao da prestanem, da prestanem, nisam više mogao, nisam više mogao.

Uništavalo mi je sve ono što sam izgradio.

Kokain, ponovo, heroin, sva ta sranja.

Ništa, ukratko, šta da vam kažem. Nisam znao šta da radim. Supruga mi je jednom pomogla, jedan prijatelj mi je jednom pomogao, nisam uspevao, tj. stalno sam padao.

Onda sam, krstareći po internetu, našao ovu kliniku u Beogradu, kako nemaš apstinentsku krizu, kako je brza detoksikacija, sve tako.

Nisam verovao, stvarno, nisam verovao.

Mislio sam da je prevara. Telefonirao sam. Danijela, govori italijanksi, sve u redu, uverila me u… bla-bla-truć…

Ali ja i dalje nisam bio ubeđen. Ponovo sam, krstareći po internetu, našao ovaj ibogain jer sam hteo da tu stvar izbacim iz glave.

Otkrio sam, opet na internetu, da je taj ibogain neka supstanca iz Afrike i služi da se zaborave razne stvari, ne znam ja to da vam prepričam.

Poenta je da sam došao ovde na ovu kliniku, da sam se upoznao sa momkom koji se zove David, ja ga zovem Davìd, jer je to čudno ime.

Momak je fantastičan. I ja sam imao poverenja samo u njega, pitam – mogu li da budem siguran pre nego što potpišem, on kaže – Da… i, stvarno, istina je, istina je.

Vidite, ja sam ponovo rođen, ponovo rođen…. želim da živim. Pre nisam mogao da živim.

Dosta!