Bio sam zavisnik od alkohola

Zdravo svima, ja dolazim iz Londona, Velike Britanije. Imam 34 godine, i bio sam zavisan od alkohola. Pio sam poslednjih 9 godina. Počeo sam polako, ali je došlo do faze kada nisam mogao da prestanem, nisam mogao da zaspim bez alkohola, nisam čak mogao ni da jedem bez alkohola. Bio sam bespomoćan.

Alkoholizam je potpuno poremetio moj život i život moje porodice. Jednog dana sam sedeo za računarom i počeo sam da guglam, da tražim pomoć. Uspeo sam da nađem ovu kliniku u Srbiji, u kojoj pacijenti dobijaju odlično lečenje. Ovo je jedna od najboljih klinika, u kojoj je stopa uspeha 100% zagarantovana.

Danas sam slobodan od alkohola zahvaljujući ovoj klinici, koju bih svima srdačno preporučio. Možete otići na Gugl i naći je na internetu. Nalazi se u Srbiji, i fantastična je. Ukoliko želite da promenite vaš život, da naučite da živite bez alkohola, molim vas da pratite moj primer.

Samo otiđite na Gugl i tražite Srbija klinika za odvikavanje od alkohola. Oni ugrađuju implante i imaju metode lečenja za svakakve zavisnosti.

Molim vas, otiđite na Gugl i pomozite sebi.