Komsomolskaja pravda hot line rus

KOMSOMOLSKAJA PRAVDA

KOMSOMOLSKAJA PRAVDA HOT LINE RUS

Voditelj: Čovek gubi slobodu kada postane zavisnik. Poznata klinika dr Vorobjeva i Komsomolska pravda u Rostovu na Donu ozbiljno su pristupili oslobađanju građana. Direktna uključenja za čitaoce nisu retkost, ali problem je nažalost veoma aktuelan. Poziv, za pozivom … Kako se rešiti jesenje depresije? Koliko su opasne lake droge? I najuzbudljivije pitanje: “Koje lekove treba piti?“

Boljbuh: Radi se o tome da ne postoji lek koji biste mogli da popijete a da vam on reši sve probleme.

Voditelj: Da biste se rešili zavisnosti potrebno je kompleksno lečenje. Klinika dr Vorobjeva poseduje patentiranu metodu lečenja, stacionarno lečenje, psihoterapiju a takođe i protivrecidivno posmatranje pacijenata tokom godinu dana. Oko 1000 Rostovljana više ne upotrebljava narkotike. 4000 ih je zaboravilo za problem za alkoholom. Strast prema kockarskim aparatima se u društvu doživljava kao porok ili slabost, ali za stručnjake klinike kockanje je bolest protiv koje se treba boriti.

Boljbuh: Zavisnost od alkohola, narkotika, suzavisnost, kada jedan od članova porodice upotrebljava neke psihoaktivne supstance, ruši se život cele porodice. Ruši se i posao, čovek gubi posao. Naš zadatak je da mu pomognemo da se izvuče iz te nevolje, da pomogne porodici, vrati sreću u porodicu, zdravlje, i da povrati izgubljenu poziciju na socijalnom planu.

Voditelj: Izveštaj o direktnim ukljućenjima čitajte u sutrašnjem izdanju Komsomolske pravde.

Anton Duljov, Aleksandar Glatkij, Andrej Inozemcev, Treći kanala