Mediji o nama

SOS KANAL

EMISIJA “ĆASKANJE”

caskanje

Voditeljka: Dobar dan i dobro došli. Gledate još jedno izdanje emisije „Ćaskanje“. Kao što ste imali prilike da vidite odmah nakon samog uvoda, odnosno naše uvodne špice, jeste naša današnja tema. Upravo ćemo razgovarati o mogućnosti i lečenju različitih vrsta zavisnosti. Svakako pre svega ćemo pričati o specijalnoj ruskoj bolnici koja je otvorena i u Srbiji. Sa nama je danas u našim gostima dr Igor Boljbuh, dobar dan i dobro došli, kao i…

ALO NOVINE

ISPOVEST JEDNOG NARKOMANA

alo oktobar 2011-2

Zašto ljudi postaju narkomani? Interesantne činjenice o heroinu – Psihička žudnja za heroinom javlja se nakon 10-12 uzimanja. 1 gram heroina u Beogradu košta 1000-1500 dinara.

RTR

REPORTAZA NA RUSKOM TV

film na rtr

Film o klinici dr Vorbjeva Izlaz postoji! Voditeljka:Oko 3 miliona Rusa upotrebljava narkotike. To je samo zvanična statistika. Međutim po mišljenju nezavisnih eksperata situacija je mnogo gora. U zemlji postoji oko 10 miliona zavisnika od narkotika. Bolest je odavno, kako u našoj zemlji, tako i u celom svetu poprimila oblik epidemije. Izboriti se sa njom samostalno, praktično je nemoguće.

RTR

ZVALI STE DOKTORA?

vracha viyivali

Reportaža o metodi dr Vorobjeva Voditelj: Nikolaj Vorobjev, akademik medicinsko-tehničkih nauka. Lekar psihijatar narkolog, kandidat medicinskih nauka, osnivač autorske metode lečenja narkomanije, rukovodilac klinike dr Vorobjev.

RTS

REPORTAZA O LECENJU ZAVISNOSTI RTS

rts

Ruska metoda lečenja je skup svih dosadašnjih saznanja o lečenju zavisnosti. Evo o čemu je reč. Droga ne samo da uništava pojedinca fizički i mentalno, već razara porodicu, ruši prijateljstva, pa i čitavo društvo. Na žalost, svet zavisnika je začarani krug iz koga se teško izlazi.

ALO

NEMA LAKIH I TEŠKIH DROGA

nema lakih i teskih droga

Povodom dana borbe protiv droge, iz klinike “Vorobjev” poručuju: NEMA LAKIH I TEŠKIH DROGA! Povodom 26.juna, međunarodnog dana borbe protiv droge, doktor Igor Boljbuh iz klinike za borbu protiv zavisnosti “Dr Vorobjev” za “Alo” otkriva šta sve treba znati kada se suočavamo s ovim teškim problemom i koje su najčešće zablude… 1.”NARKOTICI, BILO LAKI ILI TEŠKI, BEZOPASNI SU”.

TV AVALA

INTERNACIONALNI DAN PROTIV ZLOUPOTREBE DROGA

avala

Spiker: Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe droga obeležen je ove godine pod sloganom: “Globalna akcija zdravo okruženje bez droga”. Problem narkomanije izražen je u najosetljivijim grupama, a posebno među mladima. Najčešće se počinje iz znatiželje i sa marihuanom. Lečenje je dugo i teško, ali ipak moguće, kažu u Specijalnoj bolnici “Dr Vorobjev”.

DNEVNI LIST DANAS

TRI NAČINA DA SEBI UPROPASTITE ŽIVOT

danas 15 jun 2011-2

Dr Igor Boljbuh, direktor Specijalne bolnice za narkomaniju „Vorobjev“ u Beogradu Zavisnik nije u stanju da razmišlja Problem bolesti zavisnosti sve je prisutniji u savremenom svetu. Droga, alkohol, kockanje, tabletomanija – samo su neki od pojavnih oblika tog fenomena. Da je izlečenje moguće, potvđuju i stručnjaci Specijalne bolnice „Dr Vorobjev“, koja je u Beogradu otvorena pre četiri godine. O kompleksnom problemu zavisnosti, metodama…